De rode jager

De rode jager - Lisa Unger | Northernlights300.org

... perfecte leven van Claudia in duigen toen ze het slachtoffer werd van een seksuele aanranding in haar eigen huis ... De rode jager - Lisa Unger | 9789022333525 | Standaard ... ... . Ze bleef achter met een verkruimelend huwelijk, een jonge dochter en een gevoel van angst dat nooit leek weg te gaan. Jaren later is Claudia een succesvolle blogger die bekend is om haar stijlvolle ... De rode jager bestaat uit twee delen. Het vertelperspectief is wisselend waarbij de verhaallijn van Zoey in de eerste persoon is. Terugblikken naar het verleden vertellen over de traumatische ervaringen van beide vrouwen. Daarin wordt duidel ... De clan van de Rode Vos - John Flanagan - De Grijze Jager ... . Terugblikken naar het verleden vertellen over de traumatische ervaringen van beide vrouwen. Daarin wordt duidelijk waarom de vrouwen het zich nog steeds niet achter zich kunnen laten, er zijn nog wat losse eindjes. Bijna zeven jaar na De ruines van Gorlan, verschijnt De Grijze jager deel 13: De Clan van de Rode Vos. Flanagan heeft een wereld gecreëerd van spanning, intriges, veldslagen, vriendschap en moed. Door de Grijze Jager serie te laten samenkomen met de personages uit zijn andere successerie De Broederband, worden de verhalen nog boeiender en levendiger. Jagerke Jager is lid van Facebook. Word lid van Facebook om met Jagerke Jager en anderen in contact te komen. Facebook geeft mensen de kans om te delen......

INFORMATIE

AUTEUR
Lisa Unger
DIMENSIE
12,2 MB
BESTANDSNAAM
De rode jager.pdf

OMSCHRIJVING

Negentien jaar geleden viel het tot dan perfecte leven van Claudia in duigen toen ze het slachtoffer werd van een seksuele aanranding in haar eigen huis. Ze bleef achter met een verkruimelend huwelijk, een jonge dochter en een gevoel van angst dat nooit leek weg te gaan. Jaren later is Claudia een succesvolle blogger die bekend is om haar stijlvolle renovaties van huizen. Dan komt een woning op haar pad waartoe ze op onverklaarbare wijze wordt aangetrokken. Een huis waarvan gefluisterd wordt dat het een duistere geschiedenis heeft en dat het vol zit met verborgen verrassingen.Zoey was als kind getuige van de vreselijke dood van haar ouders in hun huis. Datzelfde huis. Nu is Zoey 'de rode jager', een vigilante en expert in gevechtskunsten met maar één doel: wraak. Wraak op de mannen die haar leven verwoestten. Het is tijd om te boeten.Claudia besluit het huis te kopen, ondanks herhaalde waarschuwingen. Ze zet een ketting van gebeurtenissen in gang waardoor zij en Zoey op hetzelfde pad terechtkomen. Een pad dat leidt naar ernstig gevaar. Finaal zullen Zoey en Claudia de confrontatie met hun verleden moeten aangaan om zichzelf en hun families te redden.

Wil je het boek lezen?De rode jager in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisa Unger. Lezen De rode jager Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN