De imperfecte vrouwenclub

De imperfecte vrouwenclub - Sylvia van Driessche | Northernlights300.org

...heeft het helemaal gemaakt. Ze werkt als journaliste bij een glamoureus vrouwenblad en is verloofd met een advocaat ... Sylvia Van Driessche... - Liefdestips aan mezelf ... ... . De imperfecte vrouwenclub - Sylvia Van Driessche. Alexa is 32 en heeft het helemaal gemaakt. Ze werkt als journaliste bij een glamoureus vrouwenblad en is verloofd met een advocaat. De imperfecte vrouwenclub (e-boek) door Sylvia Van Driessche, EAN 9789492626769. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer ... Bestel De imperfecte vrouwenclub Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Alti ... De boeken van Uitgeverij Horizon ... . Meer ... Bestel De imperfecte vrouwenclub Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De Vlaamse Sylvia Van Driessche (1976) was vijf jaar hoofdredactrice van het jongerenblad Joepie. In 2013 debuteerde ze succesvol met het jeugdboek Tussen de sterren, waarna ze no drie boeken in dezelfde bestsellerserie schreef. In 2017 verscheen haar YA-boek Liefdestips aan mezelf, dat 'het Young Adult-antwoord op Bridget Jones' genoemd wordt. OVerzicht van verschenen en verwachte boeken bij Uitgeverij Horizon. In 2013 debuteerde ze succesvol met Young Adult-roman Tussen de sterren. Sylvia Van Driessche is Vlaamse en woont en werkt in Gent. De imperfecte vrouwenclub is haar eerste roman voor volwassenen. Boek Nederlandstalige Te reserveren Literaire romans lezen? Literaire romans koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden De imperfecte vrouwenclub. Nederlandstalig; Paperback; 2020; Alexa is 32 en heeft het helemaal gemaakt. Ze werkt als journaliste bij een glamoureus vrouwenblad en is verloofd met een… Meer. 21 99. Nog niet verschenen - reserveer een exemplaar, beschikbaar op 01-03-2021. ... De imperfecte vrouwenclub Sylvia Van Driessche € 9,99 Overamstel Uitgevers. E-book. 2020-09-07 dut. Direct te downloaden ... De imperfecte vrouwenclub is haar eerste roman voor volwassenen. Liefdestip...

INFORMATIE

AUTEUR
Sylvia van Driessche
DIMENSIE
12,36 MB
BESTANDSNAAM
De imperfecte vrouwenclub.pdf

OMSCHRIJVING

Alexa is 32 en heeft het helemaal gemaakt. Ze werkt als journaliste bij een glamoureus vrouwenblad en is verloofd met een advocaat. Het huwelijk hangt echter als een zwaard boven haar hoofd. Wanneer ken je iemand echt en hoe weet je of je hem of haar kan vertrouwen? Als Alexa ontdekt dat haar baas losse handjes heeft en dat de toekomst van het tijdschrift op losse schroeven staat, besluit ze zelf op onderzoek te gaan. Haar omgeving lijkt het begrip trouw niet zo nauw te nemen, en ook Alexa blijkt niet helemaal zuiver op de graat. In deze psychologische roman is niets wat het lijkt.

Wil je het boek lezen?De imperfecte vrouwenclub in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sylvia van Driessche. Lezen De imperfecte vrouwenclub Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN