Co-creatie van veranderingen (luisterboek)

Co-creatie van veranderingen (luisterboek) - Andr� Wierdsma | Northernlights300.org

...n levendige schets van AI in de Nederlandse en Belgische praktijk ... The Creators Company | Vormgevers van verandering. | Home ... . Appreciative Inquiry (waarderend onderzoeken) staat voor een positieve kijk op verandering in organisaties. Meer betrokkenheid, meer succes en een duurzamer resultaat. 'Waarderend Organiseren, Appreciative Inquiry: co-creatie van duurzame verandering', is geschreven door managers, consultants en ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Wierdsma, André - Co-creatie van verandering. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. ... The Creators Company | Vormgevers van verandering. | Co ... ... . Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Co-creatie wordt geacht goed bruikbaar te zijn voor het oplossen van complexe vraagstukken en het realiseren van veranderingen. Starring Jane & you Als digital agency bieden wij een antwoord op de digitale problemen van onze partners. De waarde van co-creatie bij verandering Geschreven door Hermien. 550 km wegen, 140 km vaarwegen en een grote reeks sluizen en bruggen. Zie daar het werkterrein van de Dienst Beheer Infrastructuur (DBI) van de Provincie Zuid-Holland. Vormgevers van verandering. Gedragsverandering door te investeren in Creativiteit, Co-creatie en Conversatie design. De wereld wordt een mooiere plek wanneer iedereen zijn creërend vermogen benut. Wie creëert en waarde toevoegt zorgt voor innovatie. Co-creatie doet recht aan het perspectief van meervoudigheid. Het creëert een platform waar de vanzelfsprekendheden ter discussie kunnen worden gesteld. Co-creatie is denken in rondes. Co-creatie van verandering is een strategie waarin het accent ligt op het realiseren van voorwaarden om een veranderings- en leerproces te kunnen starten. Bestel Co-creatie van verandering van A. Wierdsma. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Co-creatie van Verandering. Andreas Franciscus Maria Wierdsma. Eburon Uitgeverij B.V., 1999 - 311 pagina's. 0 Recensies . Voorbeeld weergeven ... Heldere opsomming van de voordelen van co-creatie, met name de toename van het eigen co-creatieve verandervermogen vind ik belangrijk. Je doorbreekt hiermee twee vicieuze cirkels bij verandering: 1) de managers die (pro-)actief bedenken wat goed is voor de organisatie en de medewerkers die (moeten) uitvoeren wat leidt tot toenemende reactiviteit bij medewerkers, wat weer meer (pro-)activiteit ... Co-creatie van Verandering. En wat kun je verwachten als je er zelf niet zo zeker van bent of je moeder wilt worden? In De twijfelmoeder onderzoekt Patricia de Ryck de twijfels die je als hedendaagse vrouw kunt ervaren rondom de vraag of je kinderen wilt....

INFORMATIE

AUTEUR
Andr� Wierdsma
DIMENSIE
7,69 MB
BESTANDSNAAM
Co-creatie van veranderingen (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

Deze aflevering pleit voor een veranderaanpak waarin nieuw gedrag door zowel managers als medewerkers wordt geleerd. De metafoor is die van een trektocht. In de trektocht ontwikkelt de verandering zich in co-creatie. In dit proces gaat u de verandering samen aan en leert u daarvan tijdens de tocht. Als manager bent u dan zelf onderdeel van het veranderingsproces. Verandering van een samenwerkingscultuur ontwikkelt zich in ronden waarbij alle betrokkenen elkaar bij de les houden om niet terug te vallen in oude routines. In de verandering worden nieuwe spelregels ontwikkeld en geoefend en ontstaat gaandeweg een nieuwe samenwerkingscultuur.. Echt veranderen geeft gedoe. Altijd. Gedoe valt niet weg te managen, daar moet u doorheen met vallen en opstaan, omdat alle partijen in een leerproces zitten: managers en medewerkers. Als leiders zich verbinden aan zo"n leerproces van co-creatie dan ontstaan er betekenisvolle kleine stappen, die grote gevolgen kunnen hebben.. Speelduur ± 70 minuten. Inhoudsopgave:1. Introductie2. Van positioneel naar transactioneel organiseren3. Intensiteit van verandering4. Verzorgde reis en trektocht5. Maakbaarheid en broosheid6. Principiele herbezinning7. Betreding van de Plek der Moeite: co-creeren8. Omgaan met onzekerheid9. Leiderschap in co-creeren10. AfsluitingDeze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?Co-creatie van veranderingen (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andr� Wierdsma. Lezen Co-creatie van veranderingen (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN