Aards Paradijs

Aards Paradijs - Seppe van Groeningen | Northernlights300.org

... 24 uur van tevoren uw reservatie wijzigen of annuleren ... Het Paards Paradijs ... . Indien dit korter van tevoren is, kunt u bellen naar het restaurant op 09 371 57 56. In het kleine dorpje Merendree-Nevele in Oost-Vlaanderen vindt u Restaurant 't Aards Paradijs. Hier ... Aards paradijs is als een snoepje dat zowel zoet, zuur als bitter smaakt. Maar bovenal smaakt het naar meer. Aards paradijs, Seppe van Groeningen, verschenen bij de Arbeiderspers, 228 bladzijdes. Leesfragment. vorige tip 'Berlijn Biografie van een n ... 'T AARDS PARADIJS - Belgisch Restaurant - Merendree 9850 ... . Leesfragment. vorige tip 'Berlijn Biografie van een nieuwe stad' Peter Schneider . aards paradijs. Nieuws & Achter­grond Het verhaal van deze Taiwanese dansgroep is het verhaal van Taiwan. Reizen Veel zon, maar ook somberheid - Montpellier heeft twee gezichten. Economie Waarom groei beter voor het milieu is dan krimp. Cultuur & Media Schrijver Marieke Lucas Rijneveld over buitenaards (zee)leven....

INFORMATIE

AUTEUR
Seppe van Groeningen
DIMENSIE
9,10 MB
BESTANDSNAAM
Aards Paradijs.pdf

OMSCHRIJVING

Jules wordt geboren in 't Aards Paradijs, een afgelegen hoeve, waar zijn ouders tussen hoog opgeschoten maïsplanten zorgeloos marihuana verbouwen. De teelt trekt jaarlijks een stroom vrienden, iedere zomeravond wordt een feest. Zijn vader is een groot John Lennon-fan en ook Jules moet een begeesterd muzikant worden, of op z'n minst een kunstenaar. Hij tokkelt op zijn ukulelebanjo het vel van z'n vingers en schetst zijn kleurpotloden tot stompjes. Maar wat hij ook probeert, Jules stelt zijn vader keer op keer teleur. Tot er op school een Aziatisch meisje naast hem komt zitten, zijn ogen opengaan en hij de feeërieke wereld waarin hij woont, verlaat.

Wil je het boek lezen?Aards Paradijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Seppe van Groeningen. Lezen Aards Paradijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN