Werkgeluk

Werkgeluk - Henk-Peter Dijkema | Northernlights300.org

...edewerkers. HR ziet toekomst in gelukkigere medewerkers! Vraag ook onze nieuwe publicatie Geluk werkt door aan ... Werkgeluk Startpagina | Alles over werkgeluk ... . Het vervolg op Werkgeluk. × Er zijn andere, snellere manieren om werkgeluk in kaart te brengen. Vragenlijsten die passen. In de opleiding tot werkgelukdeskundige krijg je op dag drie een overzicht van diverse categorieën die je kan gebruiken voor werkgeluk-vragenlijsten Werkgeluk meten: heb jij deze 5 pijlers in je huidige baan? Unsplash. Ben jij gelukkig in je huidige baan? Die vraag is niet altijd makkelijk te beantwoorden: de ene dag is de an ... Werkgeluk, Wat is het? Vergroot het plezier in je werk ... . Ben jij gelukkig in je huidige baan? Die vraag is niet altijd makkelijk te beantwoorden: de ene dag is de andere niet en werkgeluk hangt van heel wat factoren af. Toch bestaat er in de literatuur een manier om werkgeluk in kaart te brengen aan de hand van 5 pijlers. 'Werkgeluk is voor iedereen anders. Wat jou gelukkig maakt, hoeft een ander nog niet happy te maken. De psychologenterm luidt "subjectief welbevinden op het werk". Wij spreken liever van fluitend naar je werk en 's avonds ook weer fluitend naar huis. Lees de blog van Jorien Dousma over werkgeluk en wat je als werkgever kunt doen om het werkgeluk van je medewerkers te bevorderen. Dé startpagina over werkgeluk. Hier vind je alles over werkgeluk, ziekteverzuim, vitaliteit, et cetera. Werkgeluk is geen theorie. Je kunt het ervaren, met toewijding en actieve inzet van binnenuit naar buiten toe. Bij van der Heide investeren we in werkgeluk. Het gaat dan niet alleen over persoonlijke ontwikkeling, coaching of opleidingen. Werkgeluk gaat ook over goed in je vel zitten. Over trots zijn op je werk én van der Heide. Daarom investeren we volop in jouw werkgeluk....Want onze medewerkers zijn onze ambassadeurs! Het is de Week van het Werkgeluk. Maar wat maakt ons nu echt gelukkig op het werk? Om dat te achterhalen, is het Werkgelukonderzoek 2019 uitgevoerd. Wat in ieder geval geluksverhogend lijkt ... Werkgeluk Workshops. Met je team meer de diepte in en aan de slag om samen jullie werkgeluk en werkplezier te vergroten? We bieden diverse interactieve halve of hele-dag durende workshops, waaronder De basis van werkgeluk, Schrijf je Teammanifest enz. Ontdek welke sessie het beste bij jou past voor een beter presterend team! Met elkaar te bepalen dat werkgeluk ons belangrijkste doel is en bepalen welke stappen dan voor onze specifieke organisatie het beste zijn. Dat is voor elke organisatie natuurlijk anders." Inspiratiesessie over werkgeluk op 29 juni 2017. Op 29 juni a.s. organiseren wij een gratis inspiratiesessie over werkgeluk....

INFORMATIE

AUTEUR
Henk-Peter Dijkema
DIMENSIE
8,51 MB
BESTANDSNAAM
Werkgeluk.pdf

OMSCHRIJVING

Werk heeft voor veel mensen te maken met twee zaken: jebrood verdienen en genieten van wat je doet. Soms moetenwe onszelf ertoe zetten om aan het werk te gaan. Dan kunje je afvragen waar je het eigenlijk allemaal voor doet.Op een ander moment kan je werk je zoveel voldoeninggeven dat het helemaal niet meer als werk aanvoelt.Volgens Henk-Peter Dijkema en Wim Oolbekkink kun jebeïnvloeden hoe gelukkig je bent op je werk. Je kunt hetoefenen, leren en je kunt erin groeien. In dit boek besprekenzij negen aanjagers van werkgeluk, zoals toewijding,erkenning en zelfvertrouwen.Werkgeluk is geschreven voor mensen die willen ontdekkenhoe ze invloed kunnen uitoefenen op hun werk en hoe ze erverantwoordelijkheid voor kunnen nemen. Het boek bevattips en adviezen die direct toepasbaar zijn in de praktijk.Henk-Peter Dijkema en Wim Oolbekkink zijn global partnervan iOpener Institute. Ze adviseren organisaties hoemensen het beste uit zichzelf en anderen kunnen halen.

Wil je het boek lezen?Werkgeluk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk-Peter Dijkema. Lezen Werkgeluk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN