Op pad met mijn talenten

Op pad met mijn talenten - Paul 't Mannetje | Northernlights300.org

...Hij neemt je mee op pad: van het vinden van je talent, via het besef van het nut ervan, naar de uiteindelijke inzet van een sterk punt ... Boek: Op pad met mijn talenten - Geschreven door Paul \'t ... ... . Hij heeft hiervoor een uniek traject ontwikkeld dat wordt ondersteund en aangevuld met uitgangspunten, ... Op pad met mijn talenten | ISBN 9789000348329 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Hij neemt je mee op pad: van het vinden van je talent, via het besef van het nut ervan, naar de uiteindelijke inzet van een sterk punt. Hij heeft hiervoor een uniek traject ontwikkeld dat wordt ondersteund en aangevuld met uitgangspunten, inzichten en werkvormen uit d ... Op pad met mijn talenten door Paul 't Mannetje (Boek ... ... . Hij heeft hiervoor een uniek traject ontwikkeld dat wordt ondersteund en aangevuld met uitgangspunten, inzichten en werkvormen uit diverse veelbelovende en deels nieuwe stromingen als positieve psychologie, flow, waarderend onderzoeken en oplossingsgericht werken. Op pad met mijn talenten Paul 't Mannetje • Boek • paperback. Samenvatting 'Je bent op je best als je dat doet wat je van nature het beste doet!' Focussen op je talenten en sterke punten geeft een veel grotere kans op een positieve ontwikkeling van mensen, teams en organisaties dan werken aan je tekortkomingen en zwakke punten. Op Pad met mijn Talenten. 25 juni 2015. Locatie: De Stal op De Kaag. Datum: 7 september 2015 Tijd: 19:30 tot 21:00 Als je met leerlingen meer talentgericht wilt werken is het zinvol om eerst je eigen talenten te ontdekken, te waarderen, verder te ontwikkelen en vaker te benutten. Laat je positieve emoties groeien door op zoek te gaan naar talent. Talent heb je, maar vaak weet je niet wat je talent is omdat je je hier niet bewust van bent. Talent zit in de dingen die vanzelf gaan, wat je leuk vindt om te doen. Vaak ben je je er niet bewust van totdat iemand tegen je zegt: "Wat goed, je hebt talent." Met de antwoorden op bovengenoemde vragen, weet je heel veel meer over jouw 'talenten'. Nu je een heel overzicht hebt gemaakt van allerlei talenten die jij en anderen in jou herkennen, is het tijd om te rubriceren. Welke talenten zijn voor jou de belangrijkste, van welke krijg je een lach op je gezicht en hoe kun je die meer inzetten? _ Bestel Op pad met mijn talenten Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Open training Op Pad Met Mijn Talenten: mei-juni 2019. by Paul 't Mannetje. Posted on maart 10, 2019. Grijp deze kans! Vind uit wat jouw talenten zijn! Dat brengt je echt veel! Klik HIE...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul 't Mannetje
DIMENSIE
10,73 MB
BESTANDSNAAM
Op pad met mijn talenten.pdf

OMSCHRIJVING

"Op pad met mijn talenten 1e druk is een boek van Paul 't Mannetje uitgegeven bij Spectrum. ISBN 9789000348312 ""Je bent op je best als je dat doet wat je van nature het beste doet!'Focussen op je talenten en sterke punten geeft een veel grotere kans op een positieve ontwikkeling van mensen, teams en organisaties dan werken aan je tekortkomingen en zwakke punten. Een laag cijfer, een tegenvallend resultaat of een slechte beoordeling krijgt meteen onze aandacht, maar wat hebben we daar eigenlijk aan? Het antwoord is: heel weinig. Je hebt er veel meer aan om je talenten en sterke punten te ontwikkelen. En het is bovendien veel aangenamer om te doen!Paul 't Mannetje helpt met het vinden en optimaal benutten van jouw sterke punten. Hij neemt je mee op pad: van het vinden van je talent, via het besef van het nut ervan, naar de uiteindelijke inzet van een sterk punt. Hij heeft hiervoor een uniek traject ontwikkeld dat wordt ondersteund en aangevuld met uitgangspunten, inzichten en werkvormen uit diverse veelbelovende en deels nieuwe stromingen als positieve psychologie, flow, waarderend onderzoeken en oplossingsgericht werken. Hij houdt de lezers een spiegel voor en geeft concrete suggesties en aanwijzingen voor (zelf)onderzoek, waarmee we niet alleen in de privésfeer maar ook op het werk ons voordeel kunnen doen.Duidelijke voorbeelden uit de praktijkVoor iedereen die zich wil ontwikkelen: individuen, teams en organisatiesVoorkomen van stressgerelateerde klachten, zoals burn-outPaul 't Mannetje heeft al meer dan dertig jaar ervaring in het onderwijs, de retail en het trainingsvak. Hij verzorgt met zijn bedrijf 't Mannetje & Co trainingen aan een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers, waarbij altijd de sterke punten van het bedrijf, de bedrijfsleiding of de medewerkers als uitgangspunt worden genomen."

Wil je het boek lezen?Op pad met mijn talenten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul 't Mannetje. Lezen Op pad met mijn talenten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN