Evenementen organiseren

Evenementen organiseren - Emmy Damiaens | Northernlights300.org

...an een goed concept. Arjan van Dijk Groep is gespecialiseerd in concepting, oftewel het bedenken van een sterk concept ... Evenementen organiseren | Gemeente Roermond ... . In dit stadium is het belangrijk om na te denken over de doelstelling van het evenement en welke boodschap je wilt communiceren. Evenementen organiseren 1e druk is een boek van Emmy Damiaens uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044132182 De auteur legt stap voor stap uit hoe u een evenement organiseert. Het boek is erg praktisch opgevat met talrijke tips en aandachtspunten per organisatiefase. Het vertrekt van de opdr ... Online evenementen organiseren - aanmelder.nl ... . Het boek is erg praktisch opgevat met talrijke tips en aandachtspunten per organisatiefase. Het vertrekt van de opdracht tot de ideeontwikkeling. Evenement organiseren? In dit handige dossier vindt u alles over eventorganisatie: het organiseren van een evenement. Een checklist voor de organisatie van een event volgens een stappenplan: Evenementenorganisatie is een zoektocht naar het juiste evenementenbureau, de juiste evenementenlocatie, de ... Na het doorlopen van de checklist voor het organiseren van een evenement, de budgettool om uw eventbudget niet te overschrijden, is de Draaiboek-tool van EvenementOrganiseren.nl een ideaal hulpmiddel om tot een goed draaiboek voor uw event te komen. Online evenementen organiseren. Met Let's Get Digital verplaats je jouw fysieke evenement naar een digitale, op maat gemaakte omgeving. Alsof je er zelf bent, maar dan vanuit huis. Inclusief check-in, pauzemomenten, koffie, lunch en 1-op-1-meetings. Nieuwsgierig hoe dit in zijn werk gaat? Meld je aan voor een van onze live-sessies en ervaar het ... Weet jij zelfstandig evenementen te organiseren. Houd je overzicht op het event als project. Stel je het programma samen binnen de kaders die gesteld worden door opdrachtgevers. Kun je locaties selecteren en beoordelen. Geef je de communicatie, catering en inrichting van het event naar behoefte vorm. Kun je een kostenbegroting maken voor het event. Een evenementenorganisator organiseert evenementen in verschillende vormen en genres. Zo kan een evenementenorganisator zich bezig houden met het organiseren van festivals, theatervoorstellingen, concerten, open dagen, seminars en andere soortgelijke evenementen. Evenementen Organisatie. Een evenement is vandaag de dag niet meer weg te denken. Live en persoonlijke communicatie is en...

INFORMATIE

AUTEUR
Emmy Damiaens
DIMENSIE
8,80 MB
BESTANDSNAAM
Evenementen organiseren.pdf

OMSCHRIJVING

Evenementen organiseren 1e druk is een boek van Emmy Damiaens uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044132182 De auteur legt stap voor stap uit hoe u een evenement organiseert. Het boek is erg praktisch opgevat met talrijke tips en aandachtspunten per organisatiefase. Het vertrekt van de opdracht tot de ideeontwikkeling. Voorts behandelt het de uitwerking van dat idee aan de hand van een planning, het weidt uit over budgettering en budgetbeheersing om een evenement met een correct draaiboek te regisseren. Uiteraard vindt u ook aanwijzingen terug om het evenement in verschillende facetten te evalueren.Het boek belicht ten slotte specifieke evenementen zoals incentives, beurzen, congressen, seminaries en kick-offs.Dit handboek zou niet volledig zijn zonder de nodige informatie over etiquette, vergaderen, auteursrechten en entertainment. Het hoofdstuk over sponsoring is een handige leidraad voor elke organisator die met sponsorwerving te maken krijgt.Kortom, dit boek is een must voor wie een evenement porfessioneel wil organiseren, afgestemd op de doelgroep en de doelstellingen en met een correcte budgetbeheersing.

Wil je het boek lezen?Evenementen organiseren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emmy Damiaens. Lezen Evenementen organiseren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN