Waar is de projectmanager toch mee bezig?

Waar is de projectmanager toch mee bezig? - Jaap van Driel | Northernlights300.org

...e projectmanager toch mee bezig? (e-book) Recensies ... Waar is de projectmanager toch mee bezig? (Dutch Edition ... ... . Leerzaam en vermakelijk . Leerzaam en vermakelijk boek voor mensen die werken met projectmanagers. Het geeft een duidelijk overzicht van simpele en belangrijke processen die een rol spelen in het succes van projecten, zonder te theoretisch te zijn. Met het doel meer begrip te kweken tussen projectmedewerkers en de rest van de organisatie schreef consultant Jaap van Driel het boek Waar is de projectmanager toch mee bezig? Aan de hand van 15 toetsvragen kun je nagaan of de projectmanager aan cruciale aspecten van het project gedacht heeft. Er moet immers aan allerlei zaken gedacht worden ... Waar is de project manager toch mee bezig? - IFBD ... . Er moet immers aan allerlei zaken gedacht worden ... 'Waar is de projectmanager toch mee bezig?' door Jaap van Driel - Onze prijs: €21,50 - Direct te downloaden Soms hebt u de indruk dat projectmanagers in een andere wereld leven. Snappen ze soms niet waar u mee bezig bent? Als manager of ondernemer is uw zorg begrijpelijk, maar niet helemaal terecht. Goede projectmanagers concentreren zich op hun taken en proberen gewoon hun doelen te halen. Niets meer en niets minder. Waar is de projectmanager toch mee bezig. Hoe u projectmanagers en hun teams succesvol begeleidt. Menu. Over dit blog; Over de auteur; Contact & informatie; Initiative Overload. Initiative Overload. Als ik bij een bedrijf kom om over projectmanagement te praten, dan vraag ik natuurlijk naar welke projecten er zijn. De subtitel van het boek is 'hoe u projectmanagers en hun teams succesvol begeleidt'. Met deze subtitel wordt ook de titel van het boek wel duidelijker (Waar is de projectmanager toch mee bezig?), want volgens hem willen de stakeholders weten waar de projectmanager mee bezig is '….om he...

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap van Driel
DIMENSIE
9,55 MB
BESTANDSNAAM
Waar is de projectmanager toch mee bezig?.pdf

OMSCHRIJVING

Soms hebt u de indruk dat projectmanagers in een andere wereld leven. Snappen ze soms niet waar u mee bezig bent? Als manager of ondernemer is uw zorg begrijpelijk, maar niet helemaal terecht. Goede projectmanagers concentreren zich op hun taken en proberen gewoon hun doelen te halen. Niets meer en niets minder. Als u wilt dat zij het grote plaatje begrijpen, dan zult u hun actief moeten begeleiden. In dit boek leert u hoe u de voortgang van een project succesvol kunt bewaken en meer begrip kunt creëeren tussen projectmedewerkers en de rest van de organisatie. Door het stellen van de juiste vragen zullen meer projecten slagen, met beter bruikbare resultaten: * Snappen jullie wat het doel is van dit project? * Zijn jullie in staat om tijdig bij te sturen? * Kunnen jullie aantonen dat het budget volstaat en de deadline wordt gehaald? Jaap van Driel begeleidt bestuurders bij het realiseren van complexe projecten. Hij was hoofd van het Global Project Excellence Centre van Shell waar hij onderzoek deed naar de succesfactoren van projecten. Daarna is hij zijn expertise als consultant gaan inzetten voor bedrijven als Akzo-Nobel, Philips en NRGValue.

Wil je het boek lezen?Waar is de projectmanager toch mee bezig? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap van Driel. Lezen Waar is de projectmanager toch mee bezig? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN