Probleemgeorienteerd denken in de kindergeneeskunde

Probleemgeorienteerd denken in de kindergeneeskunde - none | Northernlights300.org

...ijd wat je zoekt. Bestel Probleemgeoriënteerd denken in de kindergeneeskunde van ... De Tijdstroom Uitgeverij | Probleemgeoriënteerd denken ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Probleemgeoriënteerd denken in de kindergeneeskunde; een praktijkboek voor de opleiding en de kliniek' door J. Swart - Onze prijs: €54,50 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis Bedrijfsgegevens. Iban NL 27 ABNA 082 236 16 12. Bic ABNANL2A. KvK 71653430. Btw NL 858797720B01 Citeer dit artikel als: Ned Tijdschr Geneeskd. 2003;147:1039 ... Probleemgeoriënteerd denken in de kindergeneeskunde ... ... . Btw NL 858797720B01 Citeer dit artikel als: Ned Tijdschr Geneeskd. 2003;147:1039 Probleemgeorienteerd denken in de kindergeneeskunde | Roord, J.J., Diemen-Steenvoorde, J.A.A.M. van | ISBN: 9789058980243 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit ... Zoek. Search: Mijn account Probleemgeorienteerd denken in de obstetrie, gynaecologie en voortplantingsgeneeskunde (Paperback). Het stellen van een diagnose volgt een patroon dat... Probleemgeoriënteerd denken in de anesthesiologie Een praktijkboek voor de opleiding en de kliniek - druk 2. D.G. Snijdelaar, G.B. Eindhoven, S.F. van den Heuvel, G.J. Scheffer (redactie) In 2008 verscheen de eerste druk van Probleemgeoriënteerd denken in de anesthesiologie. Beschrijving Probleemgeorienteerd denken in de kindergeneeskunde Het stellen van een diagnose volgt een patroon dat precies het tegendeel is van de medische opleiding. Voor het gemak van de didactiek wordt een 'papieren' patiënt in het onderwijs immers meestal direct gekoppeld aan een aandoening, zodat het onderwijs zich kan beperken tot pathogenese of therapeutische interventiemogelijkheden. Agent & Boef - Agent en Boef en de gladde grapjes boek Tjibbe Veldkamp epub. Al die mooie beloften boek - Rutger Kopland .epub. Alles nieuw 76409606. Als je dit leest, ben ik dood download PDF Sally Nicholls. Amorfati 1 - Vlees en bloed boek .epub Jan Dirk Barreveld. Bestel: Probleemgeorienteerd denken in de kindergeneeskunde Bestel Probleemgeorienteerd denken in de kindergeneeskunde met ISBN/EAN 9789058982025 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Probleemgeoriënteerd denken in de longgeneeskunde sluit goed aan bij de wijze waarop het onderwijs aan de verschillende medische faculteiten tegenwoor - dig is ingericht. De klacht waarmee een patiënt zich presenteert staat cen-traal. Anamnese en lichamelijk onderzoek zijn hierbij veruit de belangrijkste diagnostische tests. Probleemgeoriënteerd denken in de kindergeneeskunde: een praktijkboek voor de opleiding en de kliniek. De Tijdstroom, 2002 - 357 pagina's. 0 Recensies. Wat mensen zeggen - Een review schrijven. We hebben geen reviews gevonden op de gebruikelijke plaatsen. Bibliografische gegevens. Titel:...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
9,12 MB
BESTANDSNAAM
Probleemgeorienteerd denken in de kindergeneeskunde.pdf

OMSCHRIJVING

Het stellen van een diagnose volgt een patroon dat precies het tegendeel is van de medische opleiding. Voor het gemak van de didactiek wordt een 'papieren' patiënt in het onderwijs immers meestal direct gekoppeld aan een aandoening, zodat het onderwijs zich kan beperken tot pathogenese of therapeutische interventiemogelijkheden. Maar de praktijk is natuurlijk 180 graden gedraaid. Voor de (jonge) dokter zit een patiënt met klachten en de vraag is primair wat hij/zij mankeert. Het probleemgeöriënteerd leren denken is daarom volstrekt noodzakelijk. Het medisch curriculum vereist zo'n insteek ook al vele jaren. Maar het merkwaardige is dat er nog nauwelijks probleemgeoriënteerde literatuur voor handen is. Dit boek wil een basis bieden voor het aanleren en aanscherpen van het probleemgeoriënteerd denken in de kindergeneeskunde. Aan de hand van 43 casus wordt de lezer 'gedwongen' zich het klinische redeneren eigen te maken. Het boek opent met een inleidend hoofdstuk Klinisch denken, kunst of kunde? van prof. dr. H.S.A. Heymans. Het boek is heel verhelderend voor medische studenten, arts-assistenten en (thematisch opgeleide) artsen.

Wil je het boek lezen?Probleemgeorienteerd denken in de kindergeneeskunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Probleemgeorienteerd denken in de kindergeneeskunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN