Het schandaal van de filosofie

Het schandaal van de filosofie - Henri Oosthout | Northernlights300.org

...end geschreven geschiedenis van het westerse denken, in twee delen, van de auteur van Het schandaal van de filosofie en Klein filosofisch lexicon ... Het schandaal van de filosofie - Henri Oosthout ... ... . Deze nieuwe geschiedenis van de westerse wijsbegeerte is meer dan de zoveelste opsomming van namen en stromingen en wat die door de eeuwen heen te berde hebben gebracht. Henri Oosthout toont ons in Het schandaal van de filosofie wat filosofische scepsis betekent: het is een twijfel, een opschorting van oordeel op beredeneerde gronden. De lezer wordt in dit magistrale standaardwerk over het scepticisme meegenomen in de ontwikkeling van deze traditie. Het schandaal van de filos ... Het schandaal van de filosofie door Henri Oosthout ... ... . De lezer wordt in dit magistrale standaardwerk over het scepticisme meegenomen in de ontwikkeling van deze traditie. Het schandaal van de filosofie is niet alleen een formidabele filosofische canon; het is ook een pleidooi voor ... Het schandaal van de filosofie van Henri Oosthout, 9789086872404 voor € 21,99 bij Boom Filosofie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. het schandaal van de filosofie. 8. vat lijken te krijgen. Haar uiterste consequentie is Immanuel Kants 'schandaal van de filosofie': dat wij maar op goed geloof en zonder de mogelijkheid van ... De lezer wordt in dit magistrale standaardwerk over het scepticisme meegenomen in de ontwikkeling van deze traditie. Het schandaal van de filosofie is niet alleen een formidabele filosofische canon; het is ook een pleidooi voor het behoud van filosofische lichtvoetigheid en het vermogen tot (zelf-)relativering. Een nieuwe, verkorte editie van ... Het schandaal van de filosofie ISBN 9789086872404 Auteurs Henri Oosthout Prijs Leverbaarheid Zoek bij de partner-boekhandels naar de leverbaarheid Nieuwe titels kunt u bestellen of in nota laten nemen bij de boekhandel (hiernaast of hieronder). Oudere titels kunt u altijd invoeren als Vraag bij ons Antiquariaat. Mogelijk te koop bij de ... Het schandaal van de filosofie volgt hoofdlijnen, maar meandert evengoed langs zijpaden. Het is een overzichtswerk geworden waarin het overzicht wel eens wat verloren gaat omdat er zoveel aan bod ... Henri Oosthout toont ons in Het schandaal van de filosofie wat filosofische scepsis betekent: het is een twijfel, een opschorting van oordeel op beredeneerde gronden. De lezer wordt in dit magistrale standaardwerk over het scepticisme meegenomen in de ontwikkeling van deze traditie. Het schandaal van de filosofie is niet alleen een formidabele filo Kant en het schandaal van de...

INFORMATIE

AUTEUR
Henri Oosthout
DIMENSIE
12,78 MB
BESTANDSNAAM
Het schandaal van de filosofie.pdf

OMSCHRIJVING

Henri Oosthout toont ons in Het schandaal van de filosofie wat filosofische scepsis betekent: het is een twijfel, een opschorting van oordeel op beredeneerde gronden. De lezer wordt in dit magistrale standaardwerk over het scepticisme meegenomen in de ontwikkeling van deze traditie. Het schandaal van de filosofie is niet alleen een formidabele filosofische canon; het is ook een pleidooi voor het behoud van filosofische lichtvoetigheid en het vermogen tot (zelf-)relativering. Een nieuwe, verkorte editie van dit meesterwerk uit 2010 met een nieuw omslag.

Wil je het boek lezen?Het schandaal van de filosofie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henri Oosthout. Lezen Het schandaal van de filosofie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN