Goeie ouwe radio

Goeie ouwe radio - Bert van Nieuwenhuizen | Northernlights300.org

...zen beschrijft op een luchtige en humorvolle wijze de jaren dat wij ons als gezin schaarden rond de luidspreker en luisterden naar de Familie Doorsnee, de Bonte Dinsdagavondtrein en de spannende avonturen van Paul Vlaanderen ... Die Goeie Ouwe Radio 3 - Cd's | Nederlandstalig ... ... . Die goeie ouwe radio . Als je nagaat hebben de mensen van mijn leeftijd, en ouder, heel veel zien ontwikkelen. De vorige eeuw zat vol met nieuwe uitvindingen en de meest verspreide uitvinding was toch wel de radio. Hier een eerste NSF-toestel. 'Goeie ouwe radio', zó bezong Wim Kan eind jaren '50 het fenomeen dat nog centraal stond in onze huiskamer, voordat de televisie zijn intrede deed.. Bert van Nieuwenhuizen beschrijft op een lu ... Goeie Ouwe Koeien ... . Hier een eerste NSF-toestel. 'Goeie ouwe radio', zó bezong Wim Kan eind jaren '50 het fenomeen dat nog centraal stond in onze huiskamer, voordat de televisie zijn intrede deed.. Bert van Nieuwenhuizen beschrijft op een luchtige en humorvolle wijze de jaren dat wij ons als gezin schaarden rond de luidspreker en luisterden naar de Familie Doorsnee, de Bonte Dinsdagavondtrein en de spannende avonturen van Paul Vlaanderen. Goeie Ouwe Koeien zet historische verhalen om in evenementen, tentoonstellingen, podcasts, communicatiecampagnes, reportages, interviews en publicaties. Als schakel tussen historische experts en het publiek helpt GOK musea, archieven, culturele instellingen en commerciële bedrijven om hun historische verhaal te presenteren. Die Goeie Ouwe Radio, met Annie de Reuver en Eddy Christiani. 24 oktober 2004, Rotterdam. De zgn. "Zondagochtenconcerten" in de Doelen te Rotterdam worden vrolijk ingeleid door Gerard Cox, die op een humoristische en bekritiserende wijze de Rotterdamse nieuwtjes van de week bespreekt en bezingt! Radio Goud van Oud is wereldwijd te beluisteren via internet en WIFI stereo. Radio Goud van Oud brengt je de muziek en geluid van toen. 24/7 online radio met de beste muziek uit de jaren 60, 70, 80,90 en 00s. Laat je meenemen terug in de tijd en haal je herinneringen op van die goede oude tijd. Die goeie ouwe radio 12 x cd en cd box. Je internetbrowser ...

INFORMATIE

AUTEUR
Bert van Nieuwenhuizen
DIMENSIE
9,15 MB
BESTANDSNAAM
Goeie ouwe radio.pdf

OMSCHRIJVING

'Goeie ouwe radio', zo bezong Wim Kan eind jaren '50 het fenomeendat nog centraal stond in onze huiskamer, voordat detelevisie zijn intrede deed.Bert van Nieuwenhuizen beschrijft op een luchtige en humorvollewijze de jaren dat wij ons als gezin schaarden rond de luidsprekeren luisterden naar de Familie Doorsnee, de Bonte Dinsdagavondtreinen de spannende avonturen van Paul Vlaanderen.Het waren de hoogtijdagen van de 'Verzuiling', we hadden allemaalonze 'eigen' omroep. Bij de VARA ging het 'Morgenrood'op, bij de KRO beierde het Angelus, bij de NCRV collecteerdeJohan Bodegraven voor het Leger des Heils en bij de AVROwenste Bob Scholte ons 'goede nacht en welterusten'.Eigen omroepen, eigen sprekers, eigen koren en orkesten en ookeigen jeugdprogrammering. Zo zat onze wereld toen in elkaar enzo functioneerde ons gezinsleven.Een 'nostalgische reis' voor iedereen die nog met de radio is opgegroeid.

Wil je het boek lezen?Goeie ouwe radio in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert van Nieuwenhuizen. Lezen Goeie ouwe radio Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN