Abhidhamma in het dagelijks leven

Abhidhamma in het dagelijks leven - N. Van Gorkom | Northernlights300.org

...e abhidha... Abhidhamma in het dagelijks leven: Amazon ... dagelijks leven - Engelse vertaling - bab.la Nederlands ... ... .es: Nina Van Gorkom: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos los departamentos. Ir Buscar Los Más Vendidos Ideas Para ... Buy Abhidhamma in het dagelijks leven 01 by N. van Gorkom (ISBN: 9789056701673) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible or ... Abhidhamma in het dagelijks leven boek - N. Van Gorkom ... ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Abhidhamma in het dagelijks leven [e-Boek] N. Van Gorkom. N. Van Gorkom is een geweldige auteur. Download en lees het boek Abhidhamma in het dagelijks leven op onze website meubelbeursmechelen.be. Helemaal vrij. U vindt Abhidhamma in het dagelijks leven in PDF, ePUB, MOBI. Beginnen met de Abhidhamma studie. De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat het boek van Frits Koster, Web van wijsheid, een goed begin is. Als de begrippen die Frits Koster in dit boek uitlegt een beetje voor je gaan leven, dan kan je het boek van Nina van Gorkom lezen, Abhidhamma in het dagelijks leven. Van Gorkom - Abhidhamma In Het Dagelijks Leven Het boek Abhidhamma In Het Dagelijks Leven van de auteur Van Gorkom is 3 maal gevonden, 1 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Abhidhamma In Het Dagelijks Leven" is nieuw te koop vanaf € 7,99 bij Bol.com. "Abhidhamma In Het Dagelijks Leven" is tweedehands te koop vanaf € 7,00 bij Bol.com. Abhidhamma in het dagelijks leven boek - N. Van Gorkom .epub. Adlard Coles' / Zwaar weer zeilen ebook - Peter Bruce .pdf. Afdalen In Je Ziel ebook - H.J. Hegger .pdf. Agent 327 Dossier 20 - De daddy Vinci Code boek .epub Martin Lodewijk. Alleen maar foute mensen boek .pdf Robert Vuijsje. Noté /5. Retrouvez Abhidhamma in het dagelijks leven et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion Dagelijks Leven stelt alles in het werk om het leven van mensen met dementie ''gewoon als thu...

INFORMATIE

AUTEUR
N. Van Gorkom
DIMENSIE
5,80 MB
BESTANDSNAAM
Abhidhamma in het dagelijks leven.pdf

OMSCHRIJVING

In dit toegankelijke standaardwerk over de abhidhamma, de boeddhistische psychologie, laat Nina van Gorkom met tal van voorbeelden zien hoe verlangen, haat en onwetenheid leiden tot onheilzaam handelen. Door inzicht in deze geestesgesteldheden kunnen we ze transformeren tot hun tegenpolen: vrijgevigheid, mededogen en wijsheid.Bij het bestuderen van de abhidhamma is het van belang het doel van de leer van de Boeddha voor ogen te houden: het opheffen van wat onheilzaam is en leidt tot ongelukkig zijn. Dit doel kan worden bereikt door het ontwikkelen van wijsheid die alle mentale en fysieke verschijnselen ziet zoals ze werkelijk zijn. Het is deze wijsheid die Nina van Gorkom in dit boek beschrijft als het inzicht dat voortkomt uit de beoefening van vipassana- of inzichtmeditatie. Kennis van de abhidhamma kan de ontwikkeling van dit inzichten bevorderen.Nina van Gorkom werd in 1928 geboren. In 1965 ging ze met haar man, die diplomaat was, naar Thailand. Daar leerde ze Thais en bestudeerde het theravada-boeddhisme. Haar leraar was - en is nog steeds - de Thaise Sujin Boriharnwanaket, meestal Khun Sujin genoemd. Ze heeft tal van (Engelstalige) boeken geschreven, die (vertaald) in Thailand en andere theravada-landen grote bekendheid genieten. Nina schrijft nog steeds over abhidhamma-onderwerpen, onder andere in het (internet-) discussieforum 'Dhammastudygroup'. Ze woont op dit moment in Den Haag.

Wil je het boek lezen?Abhidhamma in het dagelijks leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N. Van Gorkom. Lezen Abhidhamma in het dagelijks leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN