101 dingen die je weten moet over Ajax

101 dingen die je weten moet over Ajax - Menno Pot | Northernlights300.org

...maat: 13,5 x 21,5 cm Uitvoering: Paperback Ontwerp: Studio Jan de Boer Omvang: 224 blz plus 16 pagina's fullcolour beeldkatern Prijs: € 15,- NUR: 208 ISBN: 978 94 93095 22 9 Geschreven bij 101 dingen die je weten moet over Ajax ... 101 dingen die je weten moet over Ajax (Book, 2016 ... ... . Voor jonge en oude Ajaxfans. Alle goede en minder goede tijden komen aan bod. Alles bij elkaar beseft elke fan eens te meer waarom je Ajax fan bent: het is de meest vooruitstrevende en succesvolste club van Nederland. Was het, is het en blijft het!!! 101 dingen die je weten moet over Ajax. Nu als midprice paperback. Geheel herzien en geactualiseerd tot en met de zomer van 2019! Voor Ajacieden vanaf een jaar of tien die écht iets over hun cl ... 101 dingen die je weten moet over Ajax, | 9789492037305 ... ... . Was het, is het en blijft het!!! 101 dingen die je weten moet over Ajax. Nu als midprice paperback. Geheel herzien en geactualiseerd tot en met de zomer van 2019! Voor Ajacieden vanaf een jaar of tien die écht iets over hun club willen weten. Ajax heeft zo'n rijke historie en is zo populair dat er kasten vol boeken over de club geschreven zijn. 101 dingen die je weten moet over Ajax Menno Pot • Boek • paperback. Samenvatting . Schrijver, journalist en Ajaxsupporter Menno Pot maakte een geweldige selectie van feiten, weetjes en verhalen die het Ajax-gevoel typeren: over spelers, successen, records, hoogte- en dieptepunten, Amsterdam, het beroemde shirt, ... Ajax organiseert zondag 29 december in samenwerking met de Johan Cruijff ArenA het 2e Ajax Winterfestival. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Menno Pot
DIMENSIE
10,26 MB
BESTANDSNAAM
101 dingen die je weten moet over Ajax.pdf

OMSCHRIJVING

Ajax heeft zo'n rijke historie en is zo populair dat er kasten vol boeken over de club geschreven zijn. Maar wat zijn nu precies de dingen die iedere Ajacied echt zou moeten weten? Gewoon, omdat ze typisch Ajax zijn en de club maken tot wat die is? Schrijver, journalist en Ajax-supporter Menno Pot maakte een geweldige selectie van feiten, weetjes en verhalen die het Ajax-gevoel typeren: over spelers, successen, records, hoogte- en dieptepunten, Amsterdam, het beroemde shirt, de stadions, de supporters en nog veel meer. Het resultaat is een boek dat gloeit van liefde voor de club. Menno Pot (1975) is popjournalist voor de Volkskrant, maar ook voetbalschrijver. Zijn veelgelezen voetbalcolumn verschijnt elke vrijdag op NU.nl. Hij publiceert veel over Ajax, bijvoorbeeld in Ajax Life en 1900. Zijn roman Vak 127 (2005) geldt als een supportersklassieker en won de Publieksprijs voor Beste Sportboek. In 2012 verscheen Sporen van Ajax, een bundel verhalen over plekken op de kaart van Amsterdam waar Ajax geschiedenis schreef. In 2014 schreef hij de tv-documentaire Ajax: Ons dierbaar rood & wit.

Wil je het boek lezen?101 dingen die je weten moet over Ajax in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Menno Pot. Lezen 101 dingen die je weten moet over Ajax Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN