Verdwaald

Verdwaald - Emma Donoghue | Northernlights300.org

...denboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004 ... verdwaald in Amsterdam | Zwijsen ... . 1) niet meer weten waar je bent of waar je heen moet vb: hij is verdwaald in het bos (2) verdwalen werkw.Uitspraak: [vərˈdwalə(n)] Ver... Verdwaald in Tirol. Stéphanie hoeft niet lang na te denken als haar man Lex thuiskomt met het aanbod voor een baan in Oostenrijk. Dit is haar kans om helemaal opnieuw te beginnen. Zonder een idee van hoe ze haar leven in Innsbruck op gaat bouwen, vertrekt Stéphanie naar haar nieuwe woonplaats. Een stad die ze niet kent en een appartement waar ze nog nooit b ... Gesink en Woods redden verdwaald hertje | Offside | AD.nl ... . Een stad die ze niet kent en een appartement waar ze nog nooit binnen is geweest. Gesink en Woods redden verdwaald hertje. Video Michel Woods en Robert Gesink deden gisteren tijdens een trainingstocht in Andorra een heel bijzondere ontdekking. Op het asfalt van het dwergstaatje ... 'Verdwaald' door Jean-Marc van Tol - Onze prijs: €7,99 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis Verdwaald in Tirol leest prettig en is goed geschreven. Zoals denk ik iedereen, vraag ik me in het buitenland vaak af: ' Zou ik hier willen wonen?' Een etalage van een makelaar bekijken is ook vast onderdeel van onze vakanties. Maar ergens wonen is anders dan er op vakantie gaan. Dat blijkt wel uit dit boek. Je leeft direct mee met Stephanie. Vertalingen in context van "verdwaald" in Nederlands-Duits van Reverso Context: was verdwaald, ik ...

INFORMATIE

AUTEUR
Emma Donoghue
DIMENSIE
5,67 MB
BESTANDSNAAM
Verdwaald.pdf

OMSCHRIJVING

In deze meesterlijke verhalen verkent Emma Donoghue hoe mensenlevens onverwachte en onvoorziene wendingen kunnen nemen. Haar fascinerende personages zijn op een dwaalspoor geraakt: het zijn emigranten, weglopers, zwervers. Ze reizen voor de liefde of voor het geld, incognito of onder dwang. En ook andere grenzen worden getart: die van ras, recht, seksualiteit en gezondheid.Een gevallen vrouw in victoriaans Engeland probeert haarzelf en haar kind te onderhouden op de enige mogelijke manier, totdat haar broer haar een andere optie biedt. Een slaaf smeedt een plot met de vrouw van de baas om hen allebei te bevrijden. Een puriteinse gemeenschap wordt opgeschrikt door een seksschandaal. Deze vreemde, waargebeurde verhalen, geïnspireerd door krantenartikelen en verhalen uit de afgelopen vier eeuwen, laten een verleden zien dat gevuld is van intrigerende afwijkingen.

Wil je het boek lezen?Verdwaald in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emma Donoghue. Lezen Verdwaald Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN