Mijn Levenslijn

Mijn Levenslijn - René Schoonhoven | Northernlights300.org

...evenslijn (blauw) 2. de Hoofdlijn (groen) 3 ... 'Hersenletsel zorgt voor een breuk in je levenslijn ... ... . de Hartlijn (rood) 1. De Levenslijn De levenslijn geeft ons informatie over hoe iemand in het leven staat, hoe energiek iemand is en hoe zijn lichamelijke gesteldheid is. In tegenstelling tot wat vaak beweerd wordt kun je uit de lengte van de levenslijn niet direct de lengte van Mijn levenslijn Doel Aan het eind van de kaart heb je geleerd wat een levenslijn is. Stap 1 • Maak een levenslijn van jouw l ... ConFront - Loopbaanbegeleiding: Je levenslijn ... . Stap 1 • Maak een levenslijn van jouw leven. • Wanneer ben je geboren? • Wanneer ging je naar de basisschool? • Wanneer haalde jij je zwemdiploma? • Bedenk nog 4 gebeurtenissen. Maak een levenslijn. Psycholoog en relatie- en gezinstherapeut Athena Staik werkt graag met de levenslijn-oefening. Het helpt mensen thema's te ontdekken in hun leven. 'Door nieuwe verbanden te leggen vergroot je het gevoel een doel in het leven te hebben,' schrijft de Amerikaanse Staik in haar blog. Door het tekenen van een levenslijn in de volgende drie stappen, maak je jouw levensloop letterlijk zichtbaar. Stap 1: Herinneringen ophalen. Pak je oude fotoalbums, agenda's en dagboeken er maar eens bij en haal met familie en vrienden herinneringen op. Noteer de voor jou belangr...

INFORMATIE

AUTEUR
René Schoonhoven
DIMENSIE
9,86 MB
BESTANDSNAAM
Mijn Levenslijn.pdf

OMSCHRIJVING

In mijn levenslijn beschrijf ik de invloeden die voortkwamen uit mijn negatieve ervaringen die al in mijn vroege kinderjaren zijn ontstaan. Waar een moeder, met haar ongecontroleerde driftbuien, ervoor zorgde dat de ontwikkeling van haar kind niet op de juiste manier plaats vond, en waar ik tevergeefs om de hulp van mijn zelfzuchtige vader heb geroepen. In dit meeslepend levensverhaal laat ik zien dat deze ervaringen in elke levensfase van invloed zijn geweest, hoe ik geworsteld heb met mijn eigen vaderschap en hoe lastig het voor mij was om verbindingen met anderen aan te gaan en te onderhouden. Door middel van psychotherapie heb ik mijzelf leren kennen. Ik heb een sleutel mogen ontvangen om deuren te openen, maar om uiteindelijk de sleutel te gebruiken blijkt lastiger dan gedacht.

Wil je het boek lezen?Mijn Levenslijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur René Schoonhoven. Lezen Mijn Levenslijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN