Houvast

Houvast - Harlan Coben | Northernlights300.org

...binden met iets of iemand om je zodoende veilig te wanen ... houvast Nederlands woordenboek - Woorden.org ... . Een vrouw, kind, man, huis, idee, bezit, werk, roem, onsterfelijkheid. Wanneer je in de woestijn bent, maakt het feitelijk niet uit waar je gaat zitten. Links, rechts, voor of achter, het is allemaal eender en even leeg. houvast. als woordenboektrefwoord: houv a st: o. (-en), gelegenheid om vast te houden ; kram of klamp. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: houvast (zn ... Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initi ... Synoniemen van houvast; ander woord voor houvast ... ... ... Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Maak een afspraak met één van de therapeuten van Fysiotherapie Houvast in Culemborg en ga uw klachten te lijf. We zijn weer open! Wij zijn heel blij dat het Genootschap voor fysiotherapie (KNGF) op 30 april jl, in overleg met het RIVM en het ministerie van VWS, nieuwe regels heeft opgesteld voor het weer opstarten van behandelingen fysiotherapie. vzw HOUVAST biedt steun en informatie voor alleenstaande ouders bij (echt)scheidin...

INFORMATIE

AUTEUR
Harlan Coben
DIMENSIE
7,78 MB
BESTANDSNAAM
Houvast.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe ver ga je om je kind te beschermen? Tia en Mike Baye hadden nooit gedacht dat ze in een stel overbezorgde ouders zouden veranderen. Maar hun tienerzoon Adam is ongewoon afwezig. En na de zelfmoord van zijn klasgenoot Spencer Hill zijn ze helemaal bezorgd. Ze installeren een programma op Adams computer en al na enkele dagen worden ze opgeschrikt door een e-mail van een onbekende afzender: 'Hou je gedeisd en alles komt goed.' Terwijl Betsy Hill een website voor haar zoon bekijkt, samengesteld door zijn klasgenoten, valt haar oog op een foto die lijkt te zijn gemaakt op de avond van zijn zelfmoord. Spencer was niet alleen... Betsy meent Adam Baye te herkennen op de foto - en als die vervolgens vermist wordt, voorspelt dit weinig goeds. Tia en Mike Baye zullen voor zichzelf de vraag moeten beantwoorden: wil je echt álles van je kinderen weten?

Wil je het boek lezen?Houvast in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harlan Coben. Lezen Houvast Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN