Geschiedenis van Israel in het oudtestamentische tijdvak

Geschiedenis van Israel in het oudtestamentische tijdvak - H. Jagersma | Northernlights300.org

...UB, MOBI. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Jagersma, H ... Van David tot Zedekia: Een geschiedenis van de ... ... . - Geschiedenis van Israel in het oudtestamentische tijdvak Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Geschiedenis van Israel in het oudtestamentische tijdvak | ISBN 9789024233519 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Geschiedenis van Israel in het oudtestamentische tijdvak va ... Geschiedenis van Israel in het oudtestamentische tijdvak ... ... . Geschiedenis van Israel in het oudtestamentische tijdvak van H. Jagersma kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 9789024233519. Home Tweedehands Christelijke Boeken Israël Geschiedenis van Israel in het oudtestamentische tijdvak - H. Jagersma Geschiedenis van Israel in het oudtestamentische tijdvak - H. Jagersma € 4,95 incl. BTW Dit boek is het vervolg op Geschiedenis van Israël in het oudtestamentische tijdvak (2de druk 1984). Hiervan verschenen inmiddels vertalingen in het Engels, Duits en Japans. De auteur behandelt in dit tweede deel de periode van 330 v. Chr. tot 135 n. Chr., het jaar, waarin er een einde kwam aan het bestaan van Israël als staat. De staat Israël werd in 1948 gesticht na bijna 2000 jaar Joodse diaspora en 55 jaar van zionistische actie. Na de oprichting van de Zionistische Wereldorganisatie eind 19de eeuw en met name nadat de Britten het mandaat over Palestina hadden verkregen emigreerde een steeds groter deel van de Joodse wereldbevolking naar Palestina. De grootste zionistische immigratiegolf vond plaats in 1949 Eind ... Get this from a library! Geschiedenis van Israël : in het oudtestamentische tijdvak. [H Jagersma] Bekeringsgeschiedenissen. Bewaar het pand Geschiedenis van Israel in het Oudtestamentische tijdvak Jagersma, dr. H. ISBN-Uitgever JH Kok, 1990, 3e druk. Taal NL. Categorie-Meer info Hardcover+stofomslag, 333p, nette staat. Extra informatie-€ 14,50. 1 stuk op voorraad. Heeft u vragen o...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Jagersma
DIMENSIE
5,34 MB
BESTANDSNAAM
Geschiedenis van Israel in het oudtestamentische tijdvak.pdf

OMSCHRIJVING

Het Oude Testament in de Bijbel is geen geschiedenisboek: de daden van God staan centraal en niet het doen en laten van de mensen. Wil men een boek schrijven over de geschiedenis van Israël dan blijkt dat de Bijbel wel de belangrijkste (en soms ook de enige) bron is maar dat daarnaast ook andere bronnen vanuit het Nabije Oosten en resultaten van archeologisch onderzoek van belang zijn.

Wil je het boek lezen?Geschiedenis van Israel in het oudtestamentische tijdvak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Jagersma. Lezen Geschiedenis van Israel in het oudtestamentische tijdvak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN