De goede zoon

De goede zoon - Rob van Essen | Northernlights300.org

...de zoon is niet alleen een meeslepend verslag van een tocht door een labyrint vol vreemde gebeurtenissen, maar ook een verrassend autobiografische roman over een zoon die de balans opmaakt na de dood van zijn moeder ... De goede zoon by Rob van Essen - Goodreads ... . Eerste zin Ik had vandaag ruzie bij de kassa van Albert Heijn in de Rijnstraat. De goede zoon. In een wereld waar invoering van het basisinkomen heeft gezorgd voor lethargie en stijgend museumbezoek, reizen twee mannen af naar het zuiden omdat er problemen zijn gerezen bij een geheim project waaraan ze jaren geleden hebben meegewerkt. De een kent het echte doel van de reis. De ander heeft net zijn moeder begraven. Samen gaan ze op zoek naar verlossing en vergetelheid ... De goede zoon bestaat uit twee verhaallijnen, zeven dagen en begint in de ... De goede zoon door Rob van Essen (Zeker Weten Goed ... ... . De een kent het echte doel van de reis. De ander heeft net zijn moeder begraven. Samen gaan ze op zoek naar verlossing en vergetelheid ... De goede zoon bestaat uit twee verhaallijnen, zeven dagen en begint in de supermarkt, vlak nadat de moeder van de verteller is overleden. In deze autobiografische lijn wordt verteld over zijn jeugd in het streng gelovige dorp ...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob van Essen
DIMENSIE
7,93 MB
BESTANDSNAAM
De goede zoon.pdf

OMSCHRIJVING

Een tocht door een labyrint vol vreemde gebeurtenissen, maar ook een verrassend autobiografische roman over een zoon die de balans opmaakt na de dood van zijn moeder.'De goede zoon' van Rob van Essen is een meeslepend verslag van een tocht door een labyrint vol vreemde gebeurtenissen, maar ook een verrassend autobiografische roman over een zoon die de balans opmaakt na de dood van zijn moeder. In een wereld waar invoering van het basisinkomen heeft gezorgd voor lethargie en stijgend museumbezoek reizen twee mannen met een geheime opdracht af naar het zuiden. De een kent het echte doel van de reis. De ander heeft net zijn moeder begraven. Samen gaan ze op zoek naar verlossing en vergetelheid, bijgestaan door ironische robots en praatgrage zelfrijdende auto's.

Wil je het boek lezen?De goede zoon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob van Essen. Lezen De goede zoon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN