Wijsheid voor leiders

Wijsheid voor leiders - Bill Hybels | Northernlights300.org

...jze leider' ligt ik dé formule toe, voor wijsheid en leiderschap ... Wijsheid voor leiders - B. Hybels - 9789060674260 ... . Hij zuigt kennis op, overal waar hij haar kan vinden. Tijdens zijn meer dan 40-jarig leiderschap van de WCCC - inmiddels een megakerk - heeft hij zich ontwikkeld als een leider voor leiders. Bill Hybels heeft een groot aantal boeken geschreven, waaronder De stille stem van God, Te druk om niet te bidden, Moedig leiderschap en Wijsheid voor leiders. 'Wijsheid voor leiders' door Bill Hybels - Onze prijs: €19,95 ... Gideonboeken | Bill Hybels - Auteur - Boek: "Wijsheid voor ... ... . 'Wijsheid voor leiders' door Bill Hybels - Onze prijs: €19,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Goddelijke wijsheid voor leiders 1/2. Leiderschap is meer dan een positie of talent. Het gaat om invloed en invloed vraagt om karakter. Alle effectieve leiders hebben bepaalde kwaliteiten, beweegredenen en gewoonten waardoor ze verschil kunnen maken. Praktische wijsheid voor leiders: Zes vaardigheden Leiderschap Een onderneming die alleen economische en geen maatschappelijke waarde creëert, redt het op den duur niet, stellen de Japanse hoogleraren Ikujiro Nonaka en Hirotaka Takeuchi. Het boek Wijsheid voor leiders, geschreven door Bill Hybels, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Wijsheid voor leiders is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Wijsheid voor leiders PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Wijsheid voor leiders Goede leiders moeten volgens Trompenaars en Hampden-Turner dus vooral conceptueel hun mannetje staan. Leiderschap is hiermee iets anders dan management, het draaiend houden van bedrijfsprocessen. Een aardige bijkomstigheid is dat de auteurs leiderschap en passant koppelen aan senioriteit: leiderschap als een soort wijsheid die met de jaren komt. Als er iets is wat een leider nodig heeft, is het wijsheid. Zien wat achter de dingen zit. Weten wat je moet doen. Bill Hybels is een leider die zijn lee...

INFORMATIE

AUTEUR
Bill Hybels
DIMENSIE
12,92 MB
BESTANDSNAAM
Wijsheid voor leiders.pdf

OMSCHRIJVING

Wijsheid voor leiders 1e druk is een boek van Bill Hybels uitgegeven bij Gideon, Stichting Uitgeverij. ISBN 9789060674260 Als er iets is wat een leider nodig heeft, is het wijsheid. Zien wat achter de dingen zit. Weten wat je moet doen. Bill Hybels is een leider die zijn leergierigheid nooit is kwijtgeraakt. Hij zuigt kennis op, overal waar hij haar kan vinden. Tijdens zijn bijna 35-jarig leiderschap van de Willow Creek Community Churchinmiddels een megakerkheeft hij zich ontwikkeld tot een leider voor leiders. In plaats van zijn kennis en wijsheid in een strak gestructureerd betoog te gieten, heeft hij met dit boek gekozen voor een verzameling van 76 inspirerend uitgewerkte waarheden voor leiders.

Wil je het boek lezen?Wijsheid voor leiders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bill Hybels. Lezen Wijsheid voor leiders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN