De stalkster

De stalkster - Mirjam Rotenstreich | Northernlights300.org

...Hun enige zoon Tonio werd op Eerste Pinksterdag 2010 op de fiets aangereden door een auto ... Omgaan met een stalker - wikiHow ... . De stalkster Mirjam Rotenstreich. Orpheus mocht zijn gestorven vrouw Eurydice uit de onderwereld wegvoeren, terug naar het leven, op voorwaarde dat hij tijdens die tocht niet over zijn schouder naar haar zou omkijken. Hij kon de verleiding niet weerstaan - en verloor haar voor eeuwig. De stalker wist dat de politie hem bijna te pakken had, maar ging door. Dit keer had hij bij De Soos twee dreigbrieven opgehangen. Op de eerste stond 'Leonie i ... De stalkster van Mirjam Rotenstreich - NCRV-gids ... . Dit keer had hij bij De Soos twee dreigbrieven opgehangen. Op de eerste stond 'Leonie is een slet, sterf slet!' en op de tweede stond 'Lex is een hond, sterf hond!'. Lex werd ook thuis opgebeld. De gestalkte zal een gevoel van onmacht en onveiligheid ervaren door het besef dat de stalker overal kan opduiken en dat ieder telefoontje, mailtje of appje van de stalker afkomstig kan zijn. Het slachtoffer zal soms zichzelf de schuld geven van de stalking ('als ik maar niet met Piet had gezoend, zou hij mij en mijn familie nu niet lastigvallen'). Geschreven bij De stalkster. Dit boek laat zien wat er eventueel kan gebeuren als je in je vroege leven niet veilig hebt kunnen hechten. De hoofdpersoon heeft duidelijk moeite met grenzen stellen in afstand en nabijheid. Het knappe is dat je meteen wat medelijden met de hoofdpersoon krijgt. En tegelijkertijd kan je niet geloven hoe ver ze wil gaan. Geschreven bij De stalker. Ik vind dit een goed boek. Het is heel spannend geschreven en de hoofdpersoon moet zich in allerlei lastige bochten wringen. Je ziet zo maar weer hoe een stalker zijn slachtoffer in zijn greep kan hebben en wat voor verstrekkende gevolgen dit kan hebben. Lees „De stalkster" door Mirjam Rotenstreich verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Orpheus mocht zijn gestorven vrouw Eurydice uit de onderwereld wegvoeren, terug naar het leven, op voorwaarde dat hij ti... In de afgelopen periode zijn we als slachtoffer begluurd, gevolgd, bekeken, geïntimideerd en bedreigd. Dit gebeurt via de stalker zelf maar ook door derden. De stalker duikt overal op, op uw werk, bij vrienden, in de supermarkt op de sportschool enz. Het slachtoffer is dan ook continu alert. De Stalker is een boek dat is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, en dat maakt het m...

INFORMATIE

AUTEUR
Mirjam Rotenstreich
DIMENSIE
11,60 MB
BESTANDSNAAM
De stalkster.pdf

OMSCHRIJVING

Orpheus mocht zijn gestorven vrouw Eurydice uit de onderwereld wegvoeren, terug naar het leven, op voorwaarde dat hij tijdens die tocht niet over zijn schouder naar haar zou omkijken. Hij kon de verleiding niet weerstaan – en verloor haar voor eeuwig.Dat is de mythe. Maar is het in onze werkelijkheid bij hoge uitzondering ook mogelijk om een gestorven geliefde uit de dood terug te halen? Elsemijn is, op het krankzinnige af, ontroostbaar na de moord op haar grote liefde Binck. Dat hij orgaandonor blijkt, en zijn nog warme lichaam wordt "leeggeroofd', brengt Elsemijn op een wanhopig idee. Zij heeft namelijk in haar rouw maar één doel: een laatste keer de hartenklop van Binck voelen. De realisering van haar plan is ingewikkeld en grenst aan het onmogelijke – maar haar verlangen is te overweldigend om de hartverscheurende poging niet te wagen.

Wil je het boek lezen?De stalkster in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mirjam Rotenstreich. Lezen De stalkster Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN