Solo

Solo - Jesper Stein | Northernlights300.org

...gen videochat room. Start nu je eigen videochat room ... Solo - 18 definities - Encyclo ... . Solo Open Kitchen is je dagelijkse bron van inspiratie om overheerlijke gerechten te bereiden. Hier vind je de lekkerste recepten, ingrediënten en kooktips. Solo: A Star Wars Story is een Amerikaans actie-sciencefictionfilm uit 2018 rond het Star Wars-personage Han Solo.De regie was in handen van Phil Lord en Christopher Miller voordat ze door Lucasfilm werden vervangen door Ron Howard. Lawrence Kasdan schreef samen met zijn zoon Jon Ka ... JENNIE - 'SOLO' M/V - YouTube ... . Lawrence Kasdan schreef samen met zijn zoon Jon Kasdan het scenario van de film. Solo kan verwijzen naar: . Aardrijkskunde. Solo (rivier), de grootste rivier van Java Surakarta (stad) (ook wel Solo genoemd), een stad in Midden-Java Fictief figuur. Han Solo, een personage uit de Star Warsfilms; Solo: A Star Wars Story, een film met Han Solo in de hoofdrol; Literatuur. Solo (Ja...

INFORMATIE

AUTEUR
Jesper Stein
DIMENSIE
5,72 MB
BESTANDSNAAM
Solo.pdf

OMSCHRIJVING

Axel Steen heeft zijn leven bij de politie achter zich gelaten en is hoofd beveiliging van een internationale investeringsbank geworden. Hij kijkt uit naar de zomervakantie met zijn vrouw en dochter wanneer een vertrouwde werknemer van de bank wordt betrapt op een miljoenenzwendel. Axel moet hem ontslaan, discreet en zonder dat de politie erbij betrokken wordt. Het is het begin van een fatale reeks gebeurtenissen in een wereld waarin geld heilig is.Tegelijkertijd wordt een jonge immigrant vermoord gevonden in een kelder. Axels voormalige collega Vicki Thomsen leidt het onderzoek. Zij komt hevig onder druk te staan omdat niemand in uit de omgeving met de politie wil praten. Er lopen lijnen naar Syrië en alles wordt nog ingewikkelder als blijkt dat de vermoorde immigrant in het geheim nauw contact met de politie had. En met één agent in het bijzonder: Axel Steen.

Wil je het boek lezen?Solo in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jesper Stein. Lezen Solo Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN