Leven voor twee

Leven voor twee - Gèrina van der Gugten | Northernlights300.org

...bscribe 6.78K. Loading ... Provided to YouTube by Universal Music Group Leven Voor Twee · Laura Lynn Leven Voor Twee ℗ 2019 Top Act Music, A Division Of Universal Music Belgium Released on: 2019-06-28 Associated ... Iets om voor te leven - Chicklit.nl ... ... Welkom op de pagina voor gratis Nederlandstalige bladmuziek..Op deze pagina vindt u bladmuziek voor nationale volksliederen, sinterklaasliedjes, kinderliedjes en andere volkliedjes.De muziek is gearrangeerd voor verschillende instrumenten zoals accordeon, mandoline, banjo, blokfluit, dwarsfluit, clarinet, piano, keyboard, viool etc. Leven voor twee | Gèrina van der Gugten. Zet op mijn lijst . Bastiaan en Remco groeien samen op, als jongste van vijf kinderen, in een gereformeerd tuindersgezin. Ze vormen een onafscheidelijk stel, totdat Bastia ... Gratis Nederlandstalige bladmuziek - Jan Wolters ... . Leven voor twee | Gèrina van der Gugten. Zet op mijn lijst . Bastiaan en Remco groeien samen op, als jongste van vijf kinderen, in een gereformeerd tuindersgezin. Ze vormen een onafscheidelijk stel, totdat Bastiaan overlijdt. Dit heeft pijnlijke gevolgen voor Remco en de rest van het gezin. Bestel Leven voor twee van Gèrina van der Gugten. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Leven...

INFORMATIE

AUTEUR
Gèrina van der Gugten
DIMENSIE
4,42 MB
BESTANDSNAAM
Leven voor twee.pdf

OMSCHRIJVING

Bastiaan en Remco groeien samen op, als jongste van vijf kinderen, in een gereformeerd tuindersgezin. Ze vormen een onafscheidelijk stel, totdat Bastiaan overlijdt. Dit heeft pijnlijke gevolgen voor Remco en de rest van het gezin.Allereerst volgen we het gezin tot het overlijden van Bastiaan. Daarna blijft Remco achter met zijn ouders in een huis waar zwijgen de norm is. De drie oudsten zijn het huis uit. Wat gebeurt er met je als je liefste broer sterft en je het gevoel hebt te verdwijnen in het verdriet van je ouders? Bijna veertig jaar later gebeurt er iets in het leven van Remco wat hem dwingt terug te kijken. We volgen zijn terugblik vanaf zijn jeugd met Bastiaan, zijn leven thuis zonder Bastiaan en het verdere verloop van zijn leven tot dat belangrijke moment.Een schrijnende roman over rouw, omgaan met verlies, maar vooral over liefde.Gèrina van der Gugten werkte twintig jaar in de hulpverlening. Daarna is ze afgestudeerd aan de Hoge School voor de Kunsten en werkte jaren als toneeldocent en regisseur. Eerder schreef ze korte verhalen en gedichten."Leven voor Twee" is haar tweede roman die bij Nieuwe Druk uitkomt. Haar eerste (autobiografische) roman "Als je de woorden weet" is een openhartig verhaal over incest dat in heldere taal en met vaart is geschreven en veel positieve reacties kreeg.

Wil je het boek lezen?Leven voor twee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gèrina van der Gugten. Lezen Leven voor twee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN