Inzichten in de acute zorg

Inzichten in de acute zorg - W. Draijer | Northernlights300.org

...tspraktijk. eerste hoofdstuk lezen. ... Taakherschikking en substitutie raken slechts een klein deel van de acute zorg ... PDF Marktscan Acute Zorg - Organiseert de eerste lijn ... . Eén toegang tot regionale spoedzorg is een voorwaarde. Het spoedpostmodel is een beproefd concept voor intensieve samenwerking. In één dag inzicht in een optimale organisatie van acute zorg. Programma samengesteld met dé acute zorg autoriteiten, Ernst Kuipers en Jan Kremer. Status Opgenomen in het Register Opgenomen in het Register 12 september 2016 Omschrijving. De informatiestandaard acute zorg zorgt ervoor dat wanneer je acute zorg nodig hebt, alle acute zorgverleners (huisa ... Landelijk inzicht in de bereikbaarheid van acute zorg - Devise ... . De informatiestandaard acute zorg zorgt ervoor dat wanneer je acute zorg nodig hebt, alle acute zorgverleners (huisartsenpost, spoedeisende hulp en ambulance) via hun eigen computersysteem, op voor iedereen begrijpelijke manier informatie aan elkaar overdragen. Zorginzicht.nl is er voor iedereen die zich bezighoudt met het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Naast een overzicht van landelijke afspraken over goede zorg vindt u hier ook ontwikkeltools om zelf een kwaliteitsinstrument te maken. Zorginzicht.nl is een initiatief van Zorginstituut Nederland. In het project Ketenbrede Kwaliteitsindicatoren Acute Zorg zijn indicatorensets ontwikkeld om inzicht te krijgen in de samenwerking en kwaliteit van acute zorgketens. Voor de acute zorg na een beroerte, voor verloskunde en een heupfractuur kunnen huisartsen, ambulance en ziekenhuis hiermee gezamenlijk ...

INFORMATIE

AUTEUR
W. Draijer
DIMENSIE
7,85 MB
BESTANDSNAAM
Inzichten in de acute zorg.pdf

OMSCHRIJVING

In deze uitgave zetten experts op hun terrein de stand van zaken op een rij. Om u op de hoogte te brengen, om u te inspireren. Om ook in de acute zorg overdag uw voordeel mee te doen.

Wil je het boek lezen?Inzichten in de acute zorg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. Draijer. Lezen Inzichten in de acute zorg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN