In de spreekkamer van de psychiater

In de spreekkamer van de psychiater - Rene Kahn | Northernlights300.org

...2066 Psychische ziekten leiden wereldwijd tot meer invaliditeit dan alle vormen van kanker bij elkaar opgeteld ... Recensie van Letter-Fretter over In de spreekkamer van de ... ... . Toch weten de meeste mensen weinig van psychiatrie. René Kahn neemt de lezer mee naar het werkte In de spreekkamer van de psychiater, Rene Kahn - Ebook - 9789460030598 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. In de spreekkamer van de psychiater. Formaat: Ebook Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika ... René Kahn neemt de lezer mee naar het werkterrein van de psychiater; naar zijn werkkamer, de straat, de e ... In de spreekkamer van de psychiater (e-Book) - Rene Kahn ... ... ... René Kahn neemt de lezer mee naar het werkterrein van de psychiater; naar zijn werkkamer, de straat, de eerste hulp, de verpleegafdeling, de intensive care en de operatiekamer. Hij bespreekt verschillende ... Eén op de vijf Nederlanders lijdt aan een psychiatrische ziekte. Toch weten de meeste mensen weinig van psychiatrie. Wat voor een vak is het? Hoe werken psychiaters? Wat zijn psychische ziekten? René Kahn neemt de lezer mee naar het werkterrein van de psychiater; naar zijn werkkamer, de straat, de eerste hulp, de verpleegafdeling, de intensive care en de operatiekamer. Hij bespreekt ... De lezer zal mensen tegenkomen met verschijnselen die hij herkent, en anderen met ziektebeelden waarvan hij niet wist dat ze bestonden. Maar allen hebben iets met elkaar gemeen: het zijn mensen met een ziekte. Vaak worden ze beter, soms ook niet. In de spreekkamer van de psychiater is het verhalenboek van een specialist, waarin de vreugde en ......

INFORMATIE

AUTEUR
Rene Kahn
DIMENSIE
7,97 MB
BESTANDSNAAM
In de spreekkamer van de psychiater.pdf

OMSCHRIJVING

Eén op de vijf Nederlanders lijdt aan eenpsychiatrische ziekte. Toch weten de meestemensen weinig van psychiatrie. Wat vooreen vak is het? Hoe werken psychiaters? Watzijn psychische ziekten? René Kahn neemt de lezer mee naar hetwerkterrein van de psychiater; naar zijnwerkkamer, de straat, de eerste hulp, deverpleegafdeling, de intensive care en deoperatiekamer. Hij bespreekt verschillendeziekten waaronder depressies, psychoses,verslavingen en angststoornissen. Psychiatrische patiënten zijn mensen metechte ziekten, die vaak beter worden, maarsoms ook niet. Hun aandoeningen zijn hetgevolg van het orgaan dat hun gedrag engevoelens stuurt, de hersenen. De oorzaakvan de ziekte moet soms ook met behulpvan lichamelijk onderzoek, bloedtesten enscans worden opgehelderd. De behandelingdie volgt moet aan wereldwijd geldenderegels voldoen en is vaak succesvol. In de spreekkamer van de psychiater is hetverhalenboek van een specialist waarin devreugde en het verdriet van patiëntentastbaar worden gemaakt.

Wil je het boek lezen?In de spreekkamer van de psychiater in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rene Kahn. Lezen In de spreekkamer van de psychiater Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN