Het krachtspel

Het krachtspel - Helen Purperhart | Northernlights300.org

...et zoeken naar de tegengestelde kracht die nodig is om de disbalans op te hebben ... Het krachtspel van Helen Purperhart | Boek en recensies ... ... . Het kind ontdekt in […] Het Krachtspel gaat ervan uit dat het unieke van ieder kind is terug te voeren op drie krachten. Bij een disbalans komen eigenschappen zoals bijvoorbeeld futloos, boos en druk sterker naar voren. De kaarten helpen bij het zoeken naar de tegengestelde kracht die nodig is om de disbalans op te heffen. Het Krachtspel gaat ervan uit dat het unieke van ieder kind is terug te voeren ... Het krachtspel van Helen Purperhart | 9789020213768 ... ... . Het Krachtspel gaat ervan uit dat het unieke van ieder kind is terug te voeren op drie krachten. Bij een disbalans komen eigenschappen zoals bijvoorbeeld futloos, boos en druk sterker naar voren. De kaarten helpen bij het zoeken naar de tegengestelde kracht die nodig is om de disbalans op te hebben. Het Krachtspel gaat ervan uit dat het unieke van ieder kind is terug te voeren op drie krachten. Bij een disbalans komen… Meer. 20 -Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te ... ISBN 9789077770689Taal NederlandsUitgeverij De ZaakAuteur Helen Purperhart Het Krachtspel gaat ervan uit dat het unieke van ieder kind is terug te voeren op drie krachten. Bij een disbalans komen eigenschappen zoals bijvoorbeeld futloos, boos en druk sterker naar voren. De kaarten helpen bij het zoeken naar de tegengestelde kracht die nodig is om de disbalans op te hebben. Helen Purperhart: Het Krachtspel . € 19, 95. Naast de kinderyogakaarten heeft Purperhart ook een aantal andere kinderspellen ontworpen, w.o. Het Krachtspel. Over de drie krachten die werkzaam zijn in ieder kind: zonkracht, rotskracht en windkracht. Het Krachtspel gaat ervan uit dat het unieke van ieder kind is terug te voeren op drie krachten. Bij een disbalans komen eigenschappen zoals bijvoorbeeld futloos, boos en druk sterker naar voren. De kaarten helpen bij het zoeken naar de tegengestelde kracht die nodig is om de disbalans op te heffen. STUDIE AGENDA ONLINE NETWERK REGISTER SHOP HOME contact Sitemap ... Het Krachtspel gaat ervan uit dat het unieke van ieder kind is terug te voeren op drie krachten. Bij een disbalans komen eigenschappen zoals bijvoorbeeld futloos, boos en druk sterker naar voren. De kaarten helpen bij het zoeken naar de tegengestelde kracht die nodig is om de disbalans op te hebben....

INFORMATIE

AUTEUR
Helen Purperhart
DIMENSIE
11,41 MB
BESTANDSNAAM
Het krachtspel.pdf

OMSCHRIJVING

Het Krachtspel gaat ervan uit dat het unieke van ieder kind is terug te voeren op drie krachten. Bij een disbalans komen eigenschappen zoals bijvoorbeeld futloos, boos en druk sterker naar voren. De kaarten helpen bij het zoeken naar de tegengestelde kracht die nodig is om de disbalans op te heffen. Het kind ontdekt in zich de kracht die het nodig heeft. Vanaf 7 jaar.

Wil je het boek lezen?Het krachtspel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Helen Purperhart. Lezen Het krachtspel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN