Een gelukkige menopauze

Een gelukkige menopauze - Grazia Sferrazza Callea | Northernlights300.org

...ijden 146 pp. Bindwijze Paperback Rubriek Psychologie ... Wordt weer een gelukkige vrouw. - menopauze - menopauze ... ... . In winkelwagen ... Een gelukkige menopauze vrij van ongemakken en vooroordelen in de overgang Grazia Sferrazza Callea. Nederlands | Boek € 21,50 + 43 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 2 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis ... Een gelukkige menopauze Grazia Sferrazza Callea • Boek • paperback. Samenvatting . Wat als de menopauze nou eens iets h ... Broekhuis | Een gelukkige menopauze, Grazia Sferrazza Callea ... . Samenvatting . Wat als de menopauze nou eens iets heel anders is dan de tragedie die ze ons voorhouden? Dit boek biedt een nieuwe kijk op wat de klachten van de overgang zijn, waarom we ze krijgen en hoe we ze moeten aanpakken. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Sferrazza Callea, Grazia - Een gelukkige menopauze - Vrij van ongemakken en vooroordelen in de overgang Vergelijken - Een gelukkige menopauze - Boek Grazia Sferrazza Callea (9085750806) (2000) ISBN: 9789085750802 - Het Boek Een gelukkige menopauze (9085750806) geschreven door Grazia Sferrazza Callea bestel je op bruna.nl! Wat als de menopauze nou eens… Een gelukkige menopauze: vrij van ongemakken en vooroordelen in de overgang | Sferrazza Callea, Grazia | ISBN: 9789085750802 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Een gelukkige menopauze . vrij van ongemakken en vooroordelen in de overgang. Grazia ... laat Grazia Sferrazza nieuw licht...

INFORMATIE

AUTEUR
Grazia Sferrazza Callea
DIMENSIE
10,11 MB
BESTANDSNAAM
Een gelukkige menopauze.pdf

OMSCHRIJVING

Wat als de menopauze nou eens iets heel anders is dan de tragedie die ze ons voorhouden?Dit boek biedt een nieuwe kijk op wat de klachten van de overgang zijn, waarom we ze krijgen en hoe we ze moeten aanpakken. Op grond van directe en persoonlijke ervaring, ondersteund door recente studies en onderzoeken, geeft de auteur een aantal methoden om de oorsprong van je opvliegers te leren herkennen en te begrijpen, en er zo snel en met minder ongemakken vanaf te komen.Eenvoudig, fris en didactisch als een zelfhulpboek, maar ook ironisch en onderhoudend als een roman, laat Grazia Sferrazza nieuw licht schijnen op de meest delicate en mysterieuze leeftijd van de vrouw. Een nieuwe zienswijze voor een menopauze zonder medicijnen en vooroordelen.Grazia Sferrazza Callea werd geboren in Padua, precies op 18 oktober, een dag die bestemd was om Wereld Menopauzedag te worden. Ze groeide op in Milaan, waar ze op 14-jarige leeftijd op haar middelbare school een feministische beweging oprichtte, waar ze geschiedenis en literatuur studeerde en een carrière in de reclamewereld als copywriter begon. Ze is getrouwd, heeft twee kinderen en is eind jaren 90 naar Treviso verhuisd. Om een van haar kinderen met een fysiek probleem te helpen, schreef ze zich in 2000 in op een driejarige school voor Cranio-Sacraal Osteopathie en sindsdien oefent ze dit beroep uit, dat ze in de loop der tijd heeft verrijkt met de beginselen van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Ze helpt ook veel vrouwen die worstelen met overgangsklachten.

Wil je het boek lezen?Een gelukkige menopauze in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Grazia Sferrazza Callea. Lezen Een gelukkige menopauze Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN