De koe uit Bangalore

De koe uit Bangalore - Jan Boonstra | Northernlights300.org

...-bangalore-reisboek-over-india/ Nog een. ... Bangalore - Wikipedia ... .. Buy De koe uit Bangalore: een rondreis door India 01 by Jan Boonstra (ISBN: 9789087594350) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Noté /5: Achetez De koe uit Bangalore: een rondreis door India de Boonstra, Jan: ISBN: 9789087594350 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour De koe uit Bangalore is een goede voorbereiding voor een geplande reis naar India. De lezer die deze reis slechts vanuit ... PDF ePUB - De koe uit Bangalore | BANK72 PDF ... . De lezer die deze reis slechts vanuit de luie stoel wil meemaken is gewaarschuwd: de kans is groot dat hij of zij ook binnen afzienbare tijd de koffers pakt. Compra De koe uit Bangalore: een rondreis door India. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei De koe uit Bangalore, boeken, reisverhalen, reisboeken online bestellen bij Proxis, Azur of Bol. De koe uit Bangalore boek recensie. Bangalore (ಬೆಂಗಳೂರು in het Kannada; sinds 1 november 2014 officieel: Bengaluru) is de hoofdstad van de Indiase staat Karnataka.Bangalore telt 8.425.970 inwoners (2011) en is de op twee na grootste stad in India.De agglomeratie heeft 8.499.399 inwoners (2011).Bangalore is tevens de bestuurszetel van het district Bangalore Urban.De stad heeft een grote aantrekkingskracht op de ... Spijsverteringsstelsel. Een koe behoort tot de herbivoren.Zij trekt het gras met de tong van de grond en maalt het tussen de onderste tanden en de kaken.De koe is een herkauwer en slikt het gras de eerste keer bijna zonder kauwen in. Een koe heeft vier magen.Als de eerste maag, de pens, vol is, komt het gras terug in de mond en kauwt de koe het fijn.. Hierna wordt het opnieuw ingesl Hoofdstuk 1: Hoe ziet een koe er uit ? Hier noem ik een paar dingen van een koe en wat ze doen: De oren: De oren van een koe zijn groot. Koeien kunnen ze in bijna alle richtingen draaien om geluiden op te vangen als er gevaar is. De bek: De bek is perfect gemaakt om mee te grazen. De koe trekt het grasmeer lezen Get this from a library! De koe uit Bangalore : een rondreis door India. [Jan Boonstra] -- Persoonlijk verslag van een rondreis door India. Even een citaat uit de in de bron genoemde site (overigens erg interessant om even te lezen): "Volgens een oude legende was de koe Surabhi, moeder van alle koeien, een van de schatten die uit de kosmische oceaan werden gekarnd. Haar pangavya of 'vijf producten' - melk, yoghurt, boter, mest en urine - bezaten een zeer zuiverend vermogen." Dit is het achterste gedeelte van de koe. De volgende stukken vlees komen hier vandaan. Biefstuk. Dit wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende. Het is een mals stukje vlees! Kogelbiefstuk. Dit stukje biefstuk komt uit het spierstuk van de bovenbil en is nog malser dan biefstuk. Biefstuk van de platte bil. De platte bil ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Boonstra
DIMENSIE
7,10 MB
BESTANDSNAAM
De koe uit Bangalore.pdf

OMSCHRIJVING

Jan Boonstra maakt India niet mooier dan het is. Op de foto's en in de beschrijving van het alledaagse Indiase leven zijn de betovering en de verwarring waarmee elke toerist wordt geconfronteerd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is waar dat India een land is van tegenstellingen. De schrijver voert ons niet alleen langs de sprookjesachtige gebouwen in het noorden en de mystieke hindoetempels in het zuiden, we volgen hem ook door de slums van Bombay. Behalve veel ellende ligt er in India ook veel humor op straat. De vindingrijkheid van de vriendelijke taxichauffeurs om aan elke toerist een paar roepies te verdienen is een komisch spel - ook al wordt hun vasthoudendheid niet altijd op prijs gesteld. De koe uit Bangalore is een goede voorbereiding voor een geplande reis naar India. De lezer die deze reis slechts vanuit de luie stoel wil meemaken is gewaarschuwd: de kans is groot dat hij of zij ook binnen afzienbare tijd de koffers pakt. Via QR-codes komt u op de website van de schrijver waar, exclusief voor de lezer, meer foto's van India te bewonderen zijn.

Wil je het boek lezen?De koe uit Bangalore in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Boonstra. Lezen De koe uit Bangalore Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN