Ambachtelijk zingeven

Ambachtelijk zingeven - Peter Henk Steenhuis | Northernlights300.org

...en is, geen fait accompli, je kunt er dagelijks mee aan het werk ... ambachtelijkezingeving.nl ambachtelijke zingeving ... . Op het werk." Biografie Peter Henk Steenhuis Ambachtelijk Zin Maken met de top van een woningbouwcorporatie. Tegen het eind van zijn leven ontwikkelde René Gude, ... heeft dit model uitgewerkt in het handzame boekje "Ambachtelijk Zingeven" (ISVW, 2017). Met deze vierslag ben ik aan de slag gegaan bij het begeleiden van de top van een woningbouwcorporatie. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "ambachtelijk" - Neder ... PDF Ambachtelijk zingeven - ISVW ... . Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "ambachtelijk" - Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Hij noemt dit ook wel ambachtelijk zingeven. Je moet er zelf aan knutselen. Afgelopen 2500 jaar hebben we wel ontdekt wat ons daarbij kan ondersteunen. Gude noemt dit trainingsgebieden. Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link....

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Henk Steenhuis
DIMENSIE
8,63 MB
BESTANDSNAAM
Ambachtelijk zingeven.pdf

OMSCHRIJVING

'Dan maak je maar zin!' riep René Gude, Denker des Vaderlands, geregeld uit. Hoe? Door aan 'humeurmanagement' te doen. Dat noemde hij ook wel 'ambachtelijk zingeven'. Om dat te kunnen moet je weten wat het begrip 'zin' inhoudt. René Gude onderscheidde vier betekenissen van zin: het zinnelijke, het zintuiglijke, het zinrijke en het zinvolle. Met deze vierdeling wilde Gude het bedrijfsleven bestormen om zo zin te geven aan werk. Het kwam er niet van, hij overleed in 2015. Trouw-redacteur Peter Henk Steenhuis, die veel met hem samenwerkte, is hiermee doorgegaan. Hij gebruikt Gude's gedachtegoed als instrument bij het thema zingeving en werk. Niet zweverig, maar concreet: als handvat voor werknemers én werkgevers om zin in je werk te maken. En te houden.

Wil je het boek lezen?Ambachtelijk zingeven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Henk Steenhuis. Lezen Ambachtelijk zingeven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN