Over de crisis niets dan goeds

Over de crisis niets dan goeds - Sjef Staps | Northernlights300.org

...aarom de meeste mensen de dreigende signalen over klimaatverandering en biodiversiteitsverlies niet willen horen en onder ogen zien ... Geen kwaad woord: over de doden niets dan goeds ... ... . Buy Over de crisis niets dan goeds: klimaat en biodiversiteit inspirerende gesprekken over urgentie en hoop 01 by Sjef Staps, Jaap Verheij, Erik Eshuis (ISBN: 9789060386941) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Scopri Over de crisis niets dan goeds: klimaat en biodiversiteit inspirerende gesprekken over urgentie en hoop di Staps, Sjef, Verheij, Jaap, Eshuis, Erik: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Over de crisis niets dan goeds De presentatie van het boek Over de crisis niets dan goeds van Sjef Staps van het Louis Bolk Insti ... bol.com | Over de crisis niets dan goeds | 9789060386941 ... ... . Over de crisis niets dan goeds De presentatie van het boek Over de crisis niets dan goeds van Sjef Staps van het Louis Bolk Instituut , gehouden op 14 maart 2014 tijdens een politieke avond over het thema "Op zoek naar politiek voor een duurzame toekomst" in Etten. Van De Buren Niets Dan Goeds € 17.90 Ondanks de religieuze opvoeding van Flip Willemsen, haar vader was dominee in Hierden en lid van de Gereformeerde Bond in de Hervormde Kerk, komt God in het boek "Van de buren niets dan goeds" niet voor. De hoofdpersoon woont alleen in de stadsjungle van Amsterdam-Centrum en is geheel op zichzelf aangewezen....

INFORMATIE

AUTEUR
Sjef Staps
DIMENSIE
4,9 MB
BESTANDSNAAM
Over de crisis niets dan goeds.pdf

OMSCHRIJVING

Over de crisis niets dan goeds 1e druk is een boek van Sjef Staps uitgegeven bij Christofoor. ISBN 9789060386941 Dit boek bevat een indringende serie interviews met 25 bekende mensen uit de wetenschap, het bedrijfsleven, de overheid, werkend voor ngo s en in de kunst. Sjef Staps vraagt zich af waarom de meeste mensen de dreigende signalen over klimaatverandering en biodiversiteitsverlies niet willen horen en onder ogen zien. Staps zoekt antwoorden op vragen als: Welke waarde kennen we eigenlijk toe aan klimaat en biodiversiteit? Hoe groot is de urgentie om tot actie over te gaan? Welke hoopgevende ontwikkelingen zijn er? Maar bovenal hoe kunnen we lerend van de crisis, de ingeslagen weg ombuigen naar een betere toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen. Want dan pas kunnen we met recht zeggen:De crisis heeft ons iets goeds gebracht, over de crisis niets dan goeds.De ge nterviewden zijn: Hans Berkhuizen; Rob van Brouwershaven; Irene Dankelman; Marga Edens; Klaas van Egmond; Mariette van Empel; Marco Ganzeman; Jane Goodall; Maarten Hajer; James Hansen; Michaela Hogenboom; Hans Huijbers; Jan Huijgen; Jan Juffermans; Robert ter Kuile; Caroline Looman; Ruud Lubbers; Marjan Minnesma; Ed Nijpels; Jan Paul van Soest; Jan Terlouw; Herman van Veen; Pier Vellinga; Louise Vet; Fred Woudenberg.

Wil je het boek lezen?Over de crisis niets dan goeds in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sjef Staps. Lezen Over de crisis niets dan goeds Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN