Nooit meer sjoemelen

Nooit meer sjoemelen - R. Fijlstra | Northernlights300.org

...t begrijpt. "Slechte mensen bestaan niet ... Boekverslag Nederlands Nooit meer slapen door Willem ... ... . We zijn allemaal alleen maar mensen die soms verkeerde dingen doen," is de beste quote die ik tot nu toe van Colleen gelezen heb, en die vat meteen de essentie van het boek perfect samen. 10.561 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met nooit! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Nooit meer b ... Bureau ISBN - Nooit meer sjoemelen ... . Het begint op Marktplaats Nooit meer brood en wijn? Of suiker? Geschreven door: Rachida Lachhab. Het Nederland Slank programma helpt mensen bij het behalen van hun gezondheidsdoelen. Of je nu wilt afvallen of wilt aankomen, meer energie wilt of je lekker in je vel wilt voelen. Maar mensen die écht nooit griep hebben, die bestaan niet, zegt Osterhaus. "Er zijn ieder jaar weer mensen die zeggen: ik heb nooit griep. Zelfs voor een normaal, gezond iemand, kan dat niet. Sjoemelen met ritgegevens nu niet meer mogelijk. ... De Black Box in de truck ontlast de chauffeurs in sterke mate omdat deze de kilometers en werktijden nooit meer handmatig hoeven bij te houden en door te geven. En de gegevens uit de Black Box zijn uiterst betrouwbaar....

INFORMATIE

AUTEUR
R. Fijlstra
DIMENSIE
7,73 MB
BESTANDSNAAM
Nooit meer sjoemelen.pdf

OMSCHRIJVING

Nooit meer sjoemelen 1e druk is een boek van Rob Fijlstra uitgegeven bij Scriptum. ISBN 9789055942794 Gewoon doen en zeggen waar het op staat is voor de meeste mensen, zeker binnen organisaties, 'not done'. Liever houden we onszelf en elkaar een beetje voor de gek met mooie verhalen. Problemen worden toegedekt, confrontaties vermeden en onzekerheden ontkend. Dit probleem neemt toe onder de huidige turbulentie in de omgeving en de prestatiedruk waar die toe leidt. Totdat er een onoverbrugbare kloof ontstaat tussen wens en werkelijkheid en we moeten sjoemelen om de realiteit nog enigszins toonbaar te houden. De echte werkelijkheid en de wereld die we onszelf en elkaar voorspiegelen zijn dus niet meer hetzelfde. Die kloof voelen we diep in ons hart dondersgoed en dat doet steeds meer pijn. Daarom moet wat gescheiden is geraakt weer bij elkaar worden gebracht. Op individueel niveau betekent dit het herstel van de verbinding met het lichaam en ziel, hoofd en hart, ratio en intu tie en intentie en gedrag. Het doel daarvan is dat uw binnen- en buitenwereld een zo nauw mogelijke relatie met elkaar blijven onderhouden. Diezelfde uitdaging geldt voor organisaties: De vervreemding heeft daar hard toegeslagen en zij moeten wegen vinden om hun integriteit en authenticiteit te herstellen. 'Nooit meer sjoemelen' is geschreven als remedie tegen achterdocht, cynisme en machteloosheid en probeert individuen en organisaties weer op het rechte pad te brengen: leven vanuit een persoonlijke kern of essentie.

Wil je het boek lezen?Nooit meer sjoemelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Fijlstra. Lezen Nooit meer sjoemelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN