Het kloppend hart

Het kloppend hart - Marlies Hummelen | Northernlights300.org

...n werken we aan het oplossen van je lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten ... Ik heb last van hartkloppingen | Thuisarts ... . Gebaseerd op touch of matrix, lichaamswerk, liefdevolle aandacht & energetische healing. DEEP LISTENING. ... Kloppend Hart. Life whispers ... Het Uitvoeringsprogramma Kloppend Hart van Het Groene Woud was een van de vier projecten uit Het Groene Woud waarvan de aanvraag in 2013 door de provincie Noord-Brabant werd gehonoreerd voor het investeringsprogramma Landschappen van Allure. Bekijk het ingediende investeringsvoorstel. Van 2014 tot 2020 is het uitvoeringsp ... Tachycardie: Versnelde hartslag (sneller kloppend hart ... ... . Bekijk het ingediende investeringsvoorstel. Van 2014 tot 2020 is het uitvoeringsprogramma gerealiseerd. Het gaat tien jaar duren voor alles klaar is. „Maar dan is het kloppende kerkelijk hart weer teruggekeerd in de hoofdstad van ons Zuidereiland", glundert de rondleidster. Tachycardie: Versnelde hartslag (sneller kloppend hart) Het is normaal dat het hart sneller klopt bij een trauma, stress of een ziekte, maar bij tachycardie treedt een versnelde hartslag ook in rust op. Dit komt doordat het elektrisch systeem van het hart verstoord is als gevolg van vele mogelijke aandoeningen of omgevingsfactoren. Je hart in je oor horen oftewel een bonkend / kloppend geluid in het oor op het ritme van je hartslag wordt ook wel 'pulsatile tinnitus' genoemd. Het is een ritmisch kloppen of suizen in het oor dat gelijk loopt met het kloppen van je hart. Dit kun je eenvoudig checken door je hartslag via Het hart van De Donk heetmet recht 'Kloppend Hart'. Het intieme en sfeervolle karakter van een tuindorp en de optimale ruimtelijke en groene kwaliteit doen uw hart sneller kloppen. De woningen zijn geïnspireerd op de karakteristieke en voorname architectuurstijl van de jaren dertig, met de luxe van nu. Het Kloppend Hart Huis is een samenwerkingsverband van diverse disciplines in de eerstelijns gezondheidszorg. Afzonderlijk en samen leveren we professionele zorg, dicht bij huis. Het Kloppend Hart Huis is centraal gelegen in Veenendaal-Oost, een wijk die sinds 2010 bewoond wordt en nog ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marlies Hummelen
DIMENSIE
10,66 MB
BESTANDSNAAM
Het kloppend hart.pdf

OMSCHRIJVING

Het kloppend hartArnhemsche Scheepsbouw Maatschappij 1889-1978In het hart van Arnhem bevond zich bijna 90 jaar lang een bloeiende scheepswerf en machinefabriek: de Arnhemsche Scheepsbouw Maatschappij (ASM). De ASM was decennialang een van de grootste werkgevers van de stad, en bepaalde met haar loodsen en kranen het gezicht van de zuidelijke Rijnoever. Het klinken van de schepen was tot diep in de stad te horen. Na de sluiting en ontmanteling van de werf resteerden alleen nog wat fundamenten in een verder braakliggend terrein. De ASM zelf raakte in de vergetelheid. Dit boek wil het gat in het collectieve geheugen dichten en de fascinerende geschiedenis van een scheepsbouwfamilie, hun bedrijf en de werknemers doen herleven. Het verhaal van de ASM loopt van de industrialisatie in de negentiende eeuw via twee wereldoorlogen tot aan de teloorgang van de scheepsbouw in de jaren zeventig. Van stoommachines via rivierslepers en baggermolens tot aan grote zeeschepen. Van krullenjongen tot directeur.Drie auteurs beschrijven verschillende facetten van die geschiedenis. Daarnaast bevat het boek de verhalen van acht oud-werknemers en een overvloed aan beeldmateriaal. Het resultaat is levendig en veelzijdig; een verrassend venster op een verleden dat eigenlijk nog heel dichtbij is.

Wil je het boek lezen?Het kloppend hart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marlies Hummelen. Lezen Het kloppend hart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN