Ga toch leidinggeven!

Ga toch leidinggeven! - Dion Kotteman | Northernlights300.org

...oachen we niet te veel? En is dat kwalitatief allemaal wel in orde? Het lijkt er zelfs op dat we liever coachen dan leidinggeven ... Studers | Ga toch leidinggeven!, Kotteman, Dion ... ... . De brancheorganisaties schatten dat er in totaal 40.000 coaches in Nederland zijn. Koop Ga toch leidinggeven! van Kotteman, Dion met ISBN 9789087537227. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Coachen we niet te veel? En is dat kwalitatief allemaal wel in orde? Het lijkt er zelfs op dat we liever coachen dan leidinggeven. De brancheorganisaties schatten dat er in totaal 40.000 coaches in Nederland zijn. Er is kennelijk vraag naar! Dat zijn Coache ... Bureau ISBN - Ga toch leidinggeven! ... . De brancheorganisaties schatten dat er in totaal 40.000 coaches in Nederland zijn. Er is kennelijk vraag naar! Dat zijn Coachen we niet te veel? En is dat kwalitatief allemaal wel in orde? Het lijkt er zelfs op dat we liever coachen dan leidinggeven. De brancheorganisaties schatten dat er in totaal 40.000 coaches in Nederland zijn. Er is kennelijk vraag naar! Dat zijn vragen waar dit boekje zich mee bezig houdt. We kijken naar de overdaad aan coaching, naar weifelende leiders. Dat levert bij elkaar twintig ... Ga Toch Leidinggeven! - Een Manifest Tegen Overmatig Coachen book. Read reviews from world's largest community for readers. Ga toch leidinggeven | ISBN 9789087537920 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Ga toch leidinggeven! Een manifest tegen overmatig coachen. 000 huisartsen. Dat aantal coaches wordt veroorzaakt door de vraag: er is veel vraag naar coaching. Anders zouden er zich niet hele volksstammen mee bezig houden. Ga toch leidinggeven! een manifest tegen overmatig coachen. Dion Kotteman . Coachen we niet te veel? En is dat kwalitatief allemaal wel in orde? Het lijkt er zelfs op dat we liever coachen dan leidinggeven. De brancheorganisaties schatten dat er in totaal 40.000 coaches in Nederland zijn. ... "Ga toch leidinggeven!" houdt de moegecoachte leider van nu een vermakelijke en confronterende spiegel voor. Ontdek meer over de inhoud en bestel jouw kopie Publisher and Knowledge Partner of Best Practices books and ebooks in It Management, Project Management ...

INFORMATIE

AUTEUR
Dion Kotteman
DIMENSIE
6,36 MB
BESTANDSNAAM
Ga toch leidinggeven!.pdf

OMSCHRIJVING

Coachen we niet te veel? En is dat kwalitatief allemaal wel in orde? Het lijkt er zelfs op dat we liever coachen dan leidinggeven. De brancheorganisaties schatten dat er in totaal 40.000 coaches in Nederland zijn. Er is kennelijk vraag naar! Dat zijn vragen waar dit boekje zich mee bezig houdt. We kijken naar de overdaad aan coaching, naar weifelende leiders. Dat levert bij elkaar twintig hoofdzonden op.Natuurlijk wordt ook aangegeven wat de mogelijke verbeteringen zijn; twintig geboden om beter te coachen en beter leiding te geven. Die sluiten aan op de twintig hoofdzonden.Het is een manifest, een stellingname tegen overmatig coachen, tegen matig leidinggeven en tegen het sleuren aan dode paarden.Dat alles onder het motto: ''Ga toch leidinggeven!''. Verpakt in humor, dat leest wel zo prettig!

Wil je het boek lezen?Ga toch leidinggeven! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dion Kotteman. Lezen Ga toch leidinggeven! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN