Van de afgrond en de luchtmens

Van de afgrond en de luchtmens - Lucebert | Northernlights300.org

...pa na '68 (1980) 61 3 kunst aan huis - Chambres d'Amis (1986) 85 4 schoon en hedendaags - Open Mind (Gesloten Circuits) (1989) 127 5 Van de afgrond en de luchtmens ... Van de afgrond en de luchtmens / de eerste vier bundels ... ... .. [Lucebert, pseud.] Home. WorldCat Home About WorldCat Help. Search. Search for Library Items Search for Lists Search for Contacts Search for a Library. Create lists, bibliographies and reviews: or Search WorldCat. Find items in ... Lucebert. uit: Van de afgrond en de luchtmens, De Bezige Bij, Amsterdam, 1999. Dit zijn intrigerende regels. 'Ik draai een kleine revolutie af / ik draai een kleine mooie ... Lucebert, Van de afgrond en de luchtmens · dbnl ... . uit: Van de afgrond en de luchtmens, De Bezige Bij, Amsterdam, 1999. Dit zijn intrigerende regels. 'Ik draai een kleine revolutie af / ik draai een kleine mooie revolutie af' . "Van de afgrond en de luchtmens" [p. 3] Van de nadorst... Letterkundige, onderwijskundige of minder kundige bijeenkomsten met Rudi Cornets de Groot waren altijd dorstverwekkend. Dat in vele opzichten. Altijd had Rudi wat achter de hand (en dat ook in vele betekenissen) om de dorstigen te laven. Hij mocht daar zelf graag aan meedoen. Hij is al ......

INFORMATIE

AUTEUR
Lucebert
DIMENSIE
9,11 MB
BESTANDSNAAM
Van de afgrond en de luchtmens.pdf

OMSCHRIJVING

Meer dan zestig jaar geleden ontketende Lucebert met de Vijftigers een revolutie in de Nederlandse letteren. Hij wordt algemeen beschouwd als de meest revolutionaire, authentieke en beeldende dichter van de experimentele generatie. Met een nawoord van Mustafa Stitou.

Wil je het boek lezen?Van de afgrond en de luchtmens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucebert. Lezen Van de afgrond en de luchtmens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN