Sociaal-economisch dharma

Sociaal-economisch dharma - Gerrit de Vylder | Northernlights300.org

...ime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon ... Gerrit De Vylder | Boeken & Recensies | Hebban.nl ... . Noté /5: Achetez Sociaal-economisch dharma: economisch denken van India en China de De Vylder, Gerrit: ISBN: 9789044130874 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Sociaal-economisch dharma: geschiedenis van het economisch denken in India en China . By Gerrit De Vylder. Abstract. De auteur wil het enorme belang van Zuid- en Oost-Aziatische culturen in het ontstaan van het moderne sociaal-economische denken onderstrepen. Sociaal-economisch dharma De auteur wil het enorme ... Sociaal-economisch dharma door Gerrit De Vylder ... . Sociaal-economisch dharma De auteur wil het enorme belang van Zuid- en Oost-Aziatische culturen in het ontstaan van het moderne sociaal-economische denken onderstrepen. In een geglobaliseerde wereld waar India en China een steeds belangrijkere plaats gaan innemen is het van essentieel belang om succesvol interculturele communicatie op gang te brengen en te zoeken naar internationaal erkende ... Sociaal-economisch dharma - Gerrit De Vylder Jouw boekenplank Wil ik lezen. Wil ik lezen; Nu aan het lezen; Gelezen; Verwijderen; Favorieten Verlanglijstje In bezit Uitgeleend {{title}} Nieuwe plank maken; Loading; De wijzigingen zijn opgeslagen; Jouw waardering ... P.D. 't Hart Leven in Utrecht 1850-1914 groei naar een moderne stad Non-Fictie Nederlands, 348 pagina's, Verloren, Hilversum, 2005 We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn ... Sociaal-economisch dharma. geschiedenis van het economisch denken in India en China. Gerrit De Vylder (Nederlands, Paperback, 04-04-2014) Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd: Prijs: € 20,90: Genre: Niet-westerse geschiedenis: Over het ... Bijna vier jaar na het begin van de Arabische lente is het Midden-Oosten grotendeels veranderd in een conflictzone waar landen elkaar bestrijden, burgeroorlogen uitgevochten worden en de Islamitische Staat (IS) de chaos heeft aangegrepen om een moorddadig bewind in te stellen. Sociaal-economisch dharma Geschiedenis van het economisch denken in India en China De auteur wil het enorme belang van Zuid- en Oost-Aziatische cul-turen in het ontstaan van het moderne sociaal-economische denken onderstrepen. In een geglobaliseerde wereld waar India en China een steeds belangrijkere plaats gaan innemen, is het van essentieel be-...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerrit de Vylder
DIMENSIE
6,61 MB
BESTANDSNAAM
Sociaal-economisch dharma.pdf

OMSCHRIJVING

Sociaal-economisch dharma 1e druk is een boek van Gerrit de Vylder uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044130874 Over het boek:De auteur wil het enorme belang van Zuid- en Oost-Aziatische culturen in het ontstaan van het moderne sociaal-economische denken onderstrepen. In een geglobaliseerde wereld waar India en China een steeds belangrijkere plaats gaan innemen, is het van essentieel belang om succesvol interculturele communicatie op gang te brengen en te zoeken naar internationaal erkende ethische regels. Een methode om dit te bereiken is het vergelijken van religieuze en filosofische bronnen van het sociaal-economische denken. De Vylder geeft aan dat het Oost- en Zuid-Aziatische denken kan bijdragen tot het kritisch interpreteren van de huidige sociaal-economische crisis, maar stelt tegelijk de uniekheid van zowel het Oosten en het Westen in vraag om op die basis universele sociaal-economische waarden te identificeren.Over de auteur(s):Dr. Gerrit De Vylder (1963) doceert Economische Geschiedenis en International Political Economy aan de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de Katholieke Universiteit Leuven (campus te Antwerpen). Zijn onderzoek spitst zich toe op de relatie tussen economie enerzijds, en ethiek, godsdienst, literatuur en ori ntalistiek anderzijds. Reeds meer dan dertig jaar interageert hij met zowel de ontwikkelings-, de bedrijfs-, als de academische wereld in India en andere Aziatische landen. Momenteel geeft hij vooral gastcolleges en lezingen tijdens internationale symposia en aan verschillende academische instellingen verspreid over heel Azi .

Wil je het boek lezen?Sociaal-economisch dharma in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerrit de Vylder. Lezen Sociaal-economisch dharma Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN