In gesprek met de Oranjes

In gesprek met de Oranjes - Arendo Joustra | Northernlights300.org

...jes, Arendo Joustra". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken ... In gesprek met de Oranjes in Groningen | Blauw Bloed - YouTube ... . Koop nieuw of tweedehands . In televisie-interviews laten de Oranjes zich intiemer benaderen dan ze zelf lijken te beseffen. Met dank aan de betreffende omroepen, interviewers en de Rijksvoorlichtingsdienst zijn in dit boek de transcripties gebundeld van de interviews die leden van het Koninklijk Huis de afgelopen vijftig jaar op televisie hebben gegeven. (oranje) en de linker kolom geeft het minste risico op overbelasting weer (groen). Stel ... Bureau ISBN - In gesprek met de Oranjes ... . (oranje) en de linker kolom geeft het minste risico op overbelasting weer (groen). Stel de vragen en kruis het juiste antwoord aan. Daarna bereken je de totaalscore. Daarvoor vermenigvuldig je het aantal keer groen met 1, oranje met 2 en rood met 3. De minimale score is dan 13 en de maximale score is 39. Wie herinnert zich niet de uitspraak van prins Willem- Alexander in een interview met Paul Witteman dat hij liever op zijn grootmoeder dan op zijn moeder wilde lijken? Of de vraag van prinses Juliana aan haar man, prins Bernhard, waarom hij het idiote idee heeft gehad om met haar te trouwen? In televisie-interviews laten de Oranjes zich intiemer benaderen dan ze zelf lijken te beseffen....

INFORMATIE

AUTEUR
Arendo Joustra
DIMENSIE
6,18 MB
BESTANDSNAAM
In gesprek met de Oranjes.pdf

OMSCHRIJVING

Wie herinnert zich niet de uitspraak van prins Willem- Alexander in een interview met Paul Witteman dat hij liever op zijn grootmoeder dan op zijn moeder wilde lijken? Of de vraag van prinses Juliana aan haar man, prins Bernhard, waarom hij het idiote idee heeft gehad om met haar te trouwen?In televisie-interviews laten de Oranjes zich intiemer benaderen dan ze zelf lijken te beseffen. Met dank aan de betreffende omroepen, interviewers en de Rijksvoorlichtingsdienst zijn in dit boek de transcripties gebundeld van de interviews die leden van het Koninklijk Huis de afgelopen vijftig jaar op televisie hebben gegeven.Gesprekken met koningin Juliana, prins Bernhard, koningin Beatrix, prins Claus, koning Willem-Alexander en prinsesM√°xima zijn in dit boek letterlijk terug te lezen en biedeneen openhartig beeld van het koningshuis.

Wil je het boek lezen?In gesprek met de Oranjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arendo Joustra. Lezen In gesprek met de Oranjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN