Cultuurcuriosa - Kruisen, relieken en wonderen

Cultuurcuriosa - Kruisen, relieken en wonderen - Aat van Gilst | Northernlights300.org

...m) is een voorwerp om relieken in te bewaren, meestal delen van het skelet van een heilige ... Formats and Editions of Kruisen, relieken en wonderen ... ... .Reliekhouders zijn vaak kostbare en kunstig gemaakte voorwerpen, die tot het kunsthistorisch erfgoed behoren. Reliekhouders waren vooral in het middeleeuwse christendom populair, maar ook in latere perioden en bij andere religies zijn reliekhouders te vinden. A. VAN GILST; H. KOOGER - 2002 - Voor de derde keer nemen Aat van Gilst en Hans Kooger de lezers mee op een tocht langs de minder bekende paden van onze religieuze cultuur. … | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 ... bol.com | Cultuurcuriosa - Kruisen, relieken en wonderen ... ... . … | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Religie en kinderbijbels 12 jr; € 24, 95. Bestellen. ePUB ebook. niet beschikbaar. PDF ebook . niet beschikbaar. Meer van deze auteur. Wallen, muren en afscheidingen (boek) Kruisen, relieken en wonderen (boek) Bekijk alles. Engelen, heiligen en noodhelpers H. Kooger • Boek • paperback. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Kruisen, relieken en wonderen by A. P. van Gilst, 9789059110359, available at Book Depository with free delivery worldwide....

INFORMATIE

AUTEUR
Aat van Gilst
DIMENSIE
9,16 MB
BESTANDSNAAM
Cultuurcuriosa - Kruisen, relieken en wonderen.pdf

OMSCHRIJVING

Voor de derde keer nemen Aat van Gilst en Hans Kooger de lezers mee op een tocht langs de minder bekende paden van onze religieuze cultuur. De trilogie, die begon met verhalen over bedevaarten en verering van de Moeder Gods Maria, gevolgd door een deel over engelen en heiligen, bevat in dit laatste deel realistische en mysterieuze zaken omtrent Jezus.

Wil je het boek lezen?Cultuurcuriosa - Kruisen, relieken en wonderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aat van Gilst. Lezen Cultuurcuriosa - Kruisen, relieken en wonderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN