Management en Organisatie in Balans Havo Werkboek 1

Management en Organisatie in Balans Havo Werkboek 1 - Sarina van Vlimmeren | Northernlights300.org

...agement & Organisatie in Balans is bestemd voor leerlingen in de bovenbouw van havo ... Management en Organisatie in Balans Havo Werkboek 2 (eBook) ... ... Op deze pagina vind je voorbeeld pagina's uit werkboek havo 1 M&O in Balans, 7e editie, voor de bovenbouw havo en vwo. Management & Organisatie in Balans, 7e editie, Uitgeverij Van Vlimmeren BV - Voorbeeldpagina's werkboek havo 1 M&O in Balans, 7e editie Management & Organisatie in Balans is bestemd voor leerlingen in de bovenbouw van havo en vwo die hebben gekozen voor het vak Management en Organisatie. Onderwerpen zoals het opstellen van financiële overzichten, het uitdenken van ee ... Management en Organisatie | Havo | Antwoordenboek 1 ... . Onderwerpen zoals het opstellen van financiële overzichten, het uitdenken van een strategie voor webvertising, het maken van interestberekeningen, het herkennen van leiderschapsstijlen, het uitvoeren van kostencalculaties, zowel handmatig als ... In balans Management & Organisatie | 1 Havo | Werkboek. Auteur(s) ... NUR code(s) 162 Economie, recht en bedrijfskunde HAVO/VWO Uitgever(s) ThiemeMeulenhoff bv. Taal Nederlands Vers. datum 26/10/2006 NSTC 9789042533288. Sarina van Vlimmeren Wim de Reuver. dit werk kent de volge...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarina van Vlimmeren
DIMENSIE
11,87 MB
BESTANDSNAAM
Management en Organisatie in Balans Havo Werkboek 1.pdf

OMSCHRIJVING

Management & Organisatie in Balans is bestemd voor leerlingen in de bovenbouw van havo en vwo die hebben gekozen voor het vak Management en Organisatie.Onderwerpen zoals het opstellen van financiële overzichten, het uitdenken van een strategie voor webvertising, het maken van interestberekeningen, het herkennen van leiderschapsstijlen, het uitvoeren van kostencalculaties, zowel handmatig als met spreadsheets, het beheersen van communicatietechnieken, kennis van wetgeving, het voorkomen van fraude, de keuze voor een hypotheekvorm of het starten van een onderneming, lijken niet zoveel met elkaar gemeen te hebben. Maar het zijn allemaal onderwerpen die voorkomen in M&O in Balans. En zo zijn er nog veel meer. M&O in Balans biedt meer dan genoeg afwisseling!Bij het schrijven hebben we ons laten leiden door een aantal uitgangspunten:* het volledig aanbieden van alle examenstof voor zowel het centraal eindexamen als voor het schoolexamen;* de breedte van het vak laten zien;* flexibiliteit en keuzevrijheid aanbrengen binnen de schoolexamenstof;* een methode maken die op meer manieren inzetbaar is.M&O in Balans is geschreven voor zowel volledige zelfstudie als voor klassikale behandeling. Een volledig overzicht van de onderdelen van M&O in Balans is te vinden op de bijbehorende website: www.managementenorganisatieinbalans.nl.

Wil je het boek lezen?Management en Organisatie in Balans Havo Werkboek 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarina van Vlimmeren. Lezen Management en Organisatie in Balans Havo Werkboek 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN