Horen Lezen & Spelen deel 2 voor Althoorn (Boek met Cd)

Horen Lezen & Spelen deel 2 voor Althoorn (Boek met Cd) - M. Oldenkamp | Northernlights300.org

...- als individueel onderwijs. Deze succesvolle methode is samengesteld volgens de hedendaagse normen en eisen van het muziekonderwijs en de daarbij behorende examens ... Horen Lezen & Spelen 2 Althoorn - Bladmuziekplus ... . Horen, lezen & spelen - de meest complete methode voor blazers - is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs. Deze succesvolle methode is samengesteld volgens de hedendaagse normen en eisen van het muziekonderwijs en de daarbij behorende examens. Elk boek staat boordevol gehooroefeningen, spelletjes, puzzels, tips en wetenswaardigheden. De begeleidings-cd's zorgen voor extra speelplezier.In alle drie de de ... Vind horen lezen spelen in Bladmuziek op Marktplaats ... . Elk boek staat boordevol gehooroefeningen, spelletjes, puzzels, tips en wetenswaardigheden. De begeleidings-cd's zorgen voor extra speelplezier.In alle drie de delen is dr. Checkup de guitige gids die de leerlingen steeds begeleidt met nuttige informatie en tips. In deel 3 krijgt hij versterking van ene Theodor Tonleiter. Horen, lezen & spelen - de meest complete methode voor blazers - is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs. Deze succesvolle methode is samengesteld volgens de hedendaagse normen en eisen van het muziekonderwijs en de daarbij behorende examens. Met play-along CD. Ook verkrijgbaar in deze serie / gerelateerde artikelen € 21,00 Horen Lezen & Spelen Deel 2 voor Dwarsfluit (Boek met Cd) Jaap Kastelein,Matthijs Broers In deel 2 staat - naast een ritmische uitbreiding naar zestiende noten en de introductie tot de 6/8 maatsoort - een chromatische toonuitbreiding op het programma De Haske Horen, Lezen & Spelen - Hoorn 1 Artikelnr: 9000-0006-2414 Garantietermijn: Op dit product krijg je alleen garantie op fabrieksfouten. Algemeen. Als u een boek zoekt als leidraad voor groepslessen of voor zelfstudie, 'Horen, Lezen & Spelen' van uitgeverij 'De Haske' is het allebei in een!...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Oldenkamp
DIMENSIE
8,54 MB
BESTANDSNAAM
Horen Lezen & Spelen deel 2 voor Althoorn (Boek met Cd).pdf

OMSCHRIJVING

Horen, lezen & spelen - de meest complete methode voor blazers - is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs. Deze succesvolle methode is samengesteld volgens de hedendaagse normen en eisen van het muziekonderwijs en de daarbij behorende examens. Elk boek staat boordevol gehooroefeningen, spelletjes, puzzels, tips en wetenswaardigheden. De begeleidings-cd's zorgen voor extra speelplezier.In alle drie de delen is dr. Checkup de guitige gids die de leerlingen steeds begeleidt met nuttige informatie en tips. In deel 3 krijgt hij versterking van ene Theodor Tonleiter. In deel 1 komen de notenwaarden tot achtsten in een beperkte omvang aan de orde, evenals een aantal voortekens. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de belangrijkste hulpgrepen. De geschiedenis van het instrument staat beschreven op een speciale bladzijde met fraaie illustraties.In deel 2 staat - naast een ritmische uitbreiding naar zestiende noten en de introductie tot de 6/8 maatsoort - een chromatische toonuitbreiding op het programma. Verder belicht elk boek speeltechnieken en oefeningen die zijn toegespitst op het betreffende instrument. Een bladzijde met nieuwe informatie over het instrument is weer een waardevol extraatje. In deel 3 komt het spelen van talrijke stukken op de eerste plaats, maar ook nieuwe toonladders en intervallen komen aan de orde, evenals Theodor Tonleiter's uitleg over majeur- en mineurtoonsoorten. De leerlingen leren improviseren over een akkoordenschema. Verder bevat deel 3 ritmische uitbouw tot de meest voorkomende en gebruikte combinaties van notenwaarden. Interessante wetenswaardigheden over de bouw van het instrument komen op een speciale bladzijde aan bod.

Wil je het boek lezen?Horen Lezen & Spelen deel 2 voor Althoorn (Boek met Cd) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Oldenkamp. Lezen Horen Lezen & Spelen deel 2 voor Althoorn (Boek met Cd) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN