De verzorgingsstaat herwogen

De verzorgingsstaat herwogen - nvt | Northernlights300.org

...: Libros en idiomas extranjeros De Verzorgingsstaat Herwogen Pdf To Word ... DE VERZORGINGSSTAAT HERWOGEN PDF - bibinature.info ... . WRR RAPP ORTEN A AN DE REGER I NG 76 De verzorgingsstaat herwogen W E T E N S C H A P P E L I J K E R A A D V O O R H E T R E G E R I N G S B E L E I D Aan het begin. De WRR start zijn analyse met het determineren en doordenken van de vier hoofdfuncties van de verzorgingsstaat: verzekeren, verzorgen ... De verzorgingsstaat herwogen Rechtvaardigheid en de verzorgingsstaat: Auteurs: Ingrid Robeyns: Auteursinformatie: 98812 Ingrid Robeyns De auteur is senior onderzoeker politieke theorie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. De verzorgingsstaat herwogen. Over verzorgen, verzekeren, verheffen en ... De verzorgingsstaat herwogen. Over verzorgen, verzekeren ... ... . De verzorgingsstaat herwogen. Over verzorgen, verzekeren, verheffen en verbinden. Doing good or doing better: Press 1, Heeft u een activatiecode, dan kun u uw product hier activeren. Een andere visie op verzuiling en politieke samenwerking in Nederland more. Wie zorgt voor zekerheid? de verzorgingsstaat herwogen pdf AUTHOR(S)= Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid \ ; YEAR= ; PUBLISHER=Amsterdam University Press [etc.], Amsterdam [etc.]. Boom bestuurskunde tijdschriften is een online tijdschriftenplatform van Boom uitgevers Den Haag (Boom juridisch, Boom criminologie, Boom bestuurskunde en. De verzorgingsstaat herwogen . By WRR. Abstract. Aan het begin van de eenentwintigste eeuw staat de verzorgingsstaat voor nieuwe uitdagingen: internationalisering van de economie, europeanisering van het bestuur, vergrijzing en ontgroening van de bevolking, en een grotere sociaal-culturele differentiatie van burgers. De verzorgingsstaat herwogen. Over verzorgen, verzekeren, verheffen en verbinden. Consumers in charge of care: The discoveryy of the individual in Western welfare states more. Read the latest magazines about Verzorgingsstaat and discover magazines on Yumpu.com de verzorgingsstaat herwogen pdf May 6, 2020 admin Medical AUTHOR(S)= Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid \ ; YEAR= ; PUBLISHER=Amsterdam University Press [etc.], Amsterdam [etc.]....

INFORMATIE

AUTEUR
nvt
DIMENSIE
6,14 MB
BESTANDSNAAM
De verzorgingsstaat herwogen.pdf

OMSCHRIJVING

In het rapport over de toekomst van de verzorgingsstaat maakt de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) een analyse van de motieven die ten grondslag liggen aan de Nederlandse verzorgingsstaat, hoe we die moeten wegen, en hoe we die moeten bijsturen in het licht van de 'grote' ontwikkelingen die nu en in de naaste toekomst spelen: vergrijzing, kennisintensivering, individualisering van de burger en globalisering van de economie. Daarbij worden vier functies van de verzorgingsstaat onderscheiden: verzorgen, verzekeren, verheffen en verbinden.De analyse spitst zich toe op wat de ontwikkelingen zijn binnen en tussen die functies in het licht van de nieuwe uitdagingen. Waar zijn er 'tekorten'; waar liggen er 'overschotten'? Het rapport mondt uit in een pleidooi voor een meer offensieve verzorgingsstaat.

Wil je het boek lezen?De verzorgingsstaat herwogen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur nvt. Lezen De verzorgingsstaat herwogen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN