Dagboek van een timmerman

Dagboek van een timmerman - Ole Thorstensen | Northernlights300.org

... regelgeving, ontmoetingen met klanten . ... Dagboek van een timmerman: Amazon.de: Thorstensen, Ole ... ... .. 'Dagboek van een timmerman' is Ole Thorstensens debuut. De man raakte bekend met zijn manifest 'De handwerkers' waarin hij pleit voor vakwerk en de huidige kenniseconomie ter discussie stelt. Met zijn boek groeit Thorstensens stilaan uit tot een van de bekendste timmerlui ter wereld. Dagboek van een timmerman is een verhaal over een zolder. Niets meer en niets minder. Van het moment waarop de timmerman een ... Een dagboek maken. - Sarah Timmermans ... . Van het moment waarop de timmerman een telefoontje krijgt met de vraag of hij een zolder kan verbouwen, tot de uiteindelijke oplevering. Ole Thorstensen beschrijft intensieve dagen vol handwerk, inspecties, ... Dagboek van een timmerman | ISBN 9789048835911 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dagboek van een timmerman book. Read 26 reviews from the world's largest community for readers. Dagboek van een timmerman is een verhaal over een zolder.... Bestel Dagboek van een timmerman van Ole Thorstensen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Een dagboek maken kost tijd. Maar die tijd zorgt ervoor dat je een 'ziel' in je dagboek steekt. Zoals Paulus Berensohn het in het filmpje zelf zegt: "Making a journal yourself, endlessly deepens the pocess. You love the book, you serve the book." (Een dagboek maken verdiept het proces duizend maal. Je houdt van het boek en je dient het ... Dagboek van een timmerman is een verhaal over een zolder. Niets meer en niets minder. Van het moment waarop de timmerman een telefoontje krijgt met de vraag of hij een zolder kan verbouwen, tot de uiteindelijke oplevering. Ole Thorstensen beschrijft intensieve dagen vol handwerk, inspecties, splinters, tekenwerk, wet- en regelgeving, ontmoetingen met de klant, offertes en discussies met ... Wat een verschil betekent uw boek in mijn leven en in dat van enkele vriendinnen !!! Ik ben sinds uw boek volop aan de slag en ik kom helemaal thuis in het creatief dagboek concept. Ik schrijf en teken en knutsel rond onderwerpen van mijn dag of zaken die aandacht vragen en er stroomt zoveel meer dan wanneer ik gewoon schrijf. Ongelooflijk! Dagboek van een timmerman is een verhaal over een zolder. Niets meer en niets minder. Van het moment waarop de timmerman een telefoontje krijgt met de vraag of hij een zolder kan verbouwen, tot de uiteindelijke oplevering. Ole Thorstensen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ole Thorstensen
DIMENSIE
3,51 MB
BESTANDSNAAM
Dagboek van een timmerman.pdf

OMSCHRIJVING

Dagboek van een timmerman is een verhaal over een zolder. Niets meer en niets minder. Van het moment waarop de timmerman een telefoontje krijgt met de vraag of hij een zolder kan verbouwen, tot de uiteindelijke oplevering. Ole Thorstensen beschrijft intensieve dagen vol handwerk, inspecties, splinters, tekenwerk, wet- en regelgeving, ontmoetingen met de klant, offertes en discussies met architecten en ingenieurs. Maar er zijn ook euforische momenten als de timmerman nieuwe inzichten heeft, schijnbaar onmogelijke problemen oplost en onverdeeld trots is op zijn werk.Thorstensen laat in dit hartverwarmende boek niet alleen de schoonheid van zijn ambacht zien, maar laat ons tegelijkertijd nadenken over onze consumptiemaatschappij en de veel te grote rol die academische kennis daarin speelt.

Wil je het boek lezen?Dagboek van een timmerman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ole Thorstensen. Lezen Dagboek van een timmerman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN