Cirkel

Cirkel - Sherry Chayat | Northernlights300.org

... ouder wordende cliënt, verschoningsruimtes, snoezelruimte en een internetcafé ... bol.com | Cirkel, Sherry Chayat | 9789491411229 | Boeken ... . De Cirkel staat voor geborgenheid, de cirkel van het leven. Het biedt niet alleen terminale patiënten een veilige en huiselijke omgeving, maar ook ondersteuning en begeleiding voor de naasten. De Cirkel is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, huidskleur of geloof. Er zijn momenteel zo'n 80 vrijwilligers actief in hospice De Cirkel. Geavanceerde technieken. Rond een cirkel lopen Als u tekst wilt maken die hele ... Sport- en Healthclub de Cirkel ... . Geavanceerde technieken. Rond een cirkel lopen Als u tekst wilt maken die helemaal rond de vorm loopt, kiest u onder pad volgende optie cirkel en sleept u de formaatgrepen totdat de WordArt de gewenste grootte en vorm heeft.. Tekst omlopen rond rechte randen Als u tekst wilt laten teruglopen rond een vorm met rechte randen, zoals een rechthoek, voegt u WordArt-objecten in voor elke rand. A l meer dan 30 jaar organiseren de voorlopers van de Cirkel Academie, De Cirkel en later Stichting de Graancirkel, met veel succes inspirerende avonden over bewustwording en spiritualiteit in Rabo Theater De Meenthe. Vanaf 1 januari 2019 zijn de activiteiten van Stichting de Graancirkel verder gegaan onder de naam Cirkel Academie en ondergebracht bij De Meenthe: een stevige basis om door te ......

INFORMATIE

AUTEUR
Sherry Chayat
DIMENSIE
7,79 MB
BESTANDSNAAM
Cirkel.pdf

OMSCHRIJVING

Cirkels zijn overal aanwezig, zichtbaar en onzichtbaar, in de microwerelden de macrowereld, in alle cellen en in het hemelgewelf.De cirkel openbaart zich telkens weer in de levende ontmoeting met het huidige moment.Kaz zegt: 'De cirkel is van iedereen. En ook al kent hij talloze verschijningsvormen, toch brengt hij altijd mensen samen'.

Wil je het boek lezen?Cirkel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sherry Chayat. Lezen Cirkel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN