ZorgBasics - Preventie

ZorgBasics - Preventie - Marleen Mares | Northernlights300.org

... (tweede druk) van Marleen Mares, Pepijn Roelofs, 9789462364837 voor € 21,95 bij Boom hoger onderwijs ... Vind zorgbasics op Marktplaats - juni 2020 ... . Geen verzendkosten vanaf € 20,-. ZorgBasics - Preventie 2e druk is een boek van Marleen Mares uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462364837 Deze uitgave in de reeks ZorgBasics belicht verschillende aspecten van preventie, gericht op het bevorderen van een gezonde leefstijl. Vanuit een maatschappelijk perspectief, theoretische achtergronden en voorbeelden uit de ... Deze uitgave in de reeks ZorgBasics belicht verschillende aspecten van preventie, gericht op het be ... Studystore | ZorgBasics Preventie bevorderen van gezond ... ... ... Deze uitgave in de reeks ZorgBasics belicht verschillende aspecten van preventie, gericht op het bevorderen van een gezonde leefstijl. Vanuit een maatschappelijk perspectief, theoretische ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marleen Mares
DIMENSIE
8,17 MB
BESTANDSNAAM
ZorgBasics - Preventie.pdf

OMSCHRIJVING

ZorgBasics - Preventie 2e druk is een boek van Marleen Mares uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462364837 Deze uitgave in de reeks ZorgBasics belicht verschillendeaspecten van preventie, gericht op het bevorderen van eengezonde leefstijl. Vanuit een maatschappelijk perspectief,theoretische achtergronden en voorbeelden uit de praktijkwordt het 'preventieveld' geschetst.Waarom gedragen mensen zich zoals ze zich gedragen? Voorprofessionals die (gezond) gedrag willen be nvloeden biedtdeze uitgave handvatten om een weg te vinden in deze complexematerie. In het eerste hoofdstuk worden de doelen vanpreventie beschreven, definities gegeven en maatschappelijkeontwikkelingen benoemd. Hoofdstuk twee gaat in op gedragsverandering,gezondheidsvoorlichting/health promotion.In het derde hoofdstuk worden een aantal voorbeelden vanpreventie in de praktijk beschreven. In het vierde en laatstehoofdstuk worden tips en hulpmiddelen geboden om zelfaan de slag te gaan met het bevorderen van gezond gedrag.De puntsgewijze opzet maakt het eenvoudig om verdiepingte zoeken via de geciteerde bronnen.De ZorgBasics zijn geschreven voor studenten die een gezondheidszorgopleiding volgen in het HBO en voor professionals inde zorg. De nadruk ligt op de basisvakken die worden gegevenin de eerste studiejaren en de beroepscompetenties die tijdensde eerste fase van de opleiding behaald moeten worden.

Wil je het boek lezen?ZorgBasics - Preventie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marleen Mares. Lezen ZorgBasics - Preventie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN