Zijdewerksters

Zijdewerksters - Gail Tsukiyama | Northernlights300.org

...dt door haar autoritaire vader naar een zijdefabriek gestuurd, nadat een waarzegger heeft voorspeld dat zij ongetrouwd zal blijven, en dus ongeschikt ... Pas verschenen - NRC ... . In de fabriek ontmoet Pei meer vrouwen die alleen zijn gebleven, de meesten omdat ze weigerden een verplicht huwelijk aan te gaan. Pei wordt opgenomen in de hechte gemeenschap van deze vrouwen. De zijdewerksters. China, 1926. Pei wordt door haar autoritaire vader naar een zijdefabriek gestuurd, nadat een waarzegger heeft voorspeld dat zij ongetrouwd zal blijven, en dus ongeschikt. In de fabriek ontmoet Pei meer vrouwen die alleen zijn gebleven, de meesten omdat ze weigerden een verplicht huwelijk aan te gaan. Op zoek naar art ... De zijdewerksters | Hebban Rank Historie | Hebban.nl ... . In de fabriek ontmoet Pei meer vrouwen die alleen zijn gebleven, de meesten omdat ze weigerden een verplicht huwelijk aan te gaan. Op zoek naar artikelen van Gail Tsukiyama? Artikelen van Gail Tsukiyama koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Gail Tsukiyama De zijdewerksters. Gedrukt boek . Een jonge zijdewerkster en haar vriendinnen vechten voor een goed bestaa...

INFORMATIE

AUTEUR
Gail Tsukiyama
DIMENSIE
5,11 MB
BESTANDSNAAM
Zijdewerksters.pdf

OMSCHRIJVING

China, 1926. Pei wordt door haar autoritaire vader naar een zijdefabriek gestuurd, nadat een waarzegger heeft voorspeld dat zij ongetrouwd zal blijven, en dus ongeschikt. In de fabriek ontmoet Pei meer vrouwen die alleen zijn gebleven, de meesten omdat ze weigerden een verplicht huwelijk aan te gaan. Pei wordt opgenomen in de hechte gemeenschap van deze vrouwen. Met elkaar beginnen ze zich, ondanks de vele ontberingen en tegenslagen die zij moeten doorstaan, thuis te voelen in hun nieuwe situatie. De kracht van hun ambitie, dromen en vriendschap zorgt voor hartverwarmende gebeurtenissen die er uiteindelijk voor zorgen dat de jonge vrouwen een vrijheid bereiken waarop ze niet hadden durven hopen.

Wil je het boek lezen?Zijdewerksters in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gail Tsukiyama. Lezen Zijdewerksters Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN