Religieus leiderschap in post-christelijk Nederland

Religieus leiderschap in post-christelijk Nederland - Eddy van der Borght | Northernlights300.org

...Heel kerkelijk nederland schuift, piept en kraakt ... Religieus leiderschap in post-christelijk Nederland ... ... . De kerk is in de marge terechtgekomen en blijft krimpen. Religieus leiderschap in post-christelijk Nederland van o.a. Leon van den Broeke gaat over uitdagingen en veranderingen in leiding geven. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om JavaScript aan te zetten. Religieus leiderschap in post-christelijk Nederland (ePUB) Netwerken van Paulus & co (boek) Bekijk alles. ... Kerk 2025 en de classicale reorganisatie in ... Religieus leiderschap in post-christelijk Nederland ... . ... Kerk 2025 en de classicale reorganisatie in de Protestantse Kerk in Nederland . Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat ... Fnac: Religieus leiderschap in post-christelijk Nederland, Eddy van der Borght, Leon Van Den Broeke". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . 81 aanbiedingen in mei -Koop of Verkoop leiderschap op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig leiderschap Religieus leiderschap in post-christelij door Broeke, Leon van den, EAN 9789043532624. DE TOEKOMST VAN RELIGIEUS LEIDERSCHAP. ... het Oud Katholiek Seminarium gaan samen dit complex van vragen rondom de toekomst van religieus leiderschap in Nederland onderzoeken gedurende de komende ... met onderzoekers in andere Europese landen om een onderzoek te starten naar de toekomst van religieus leiderschap in post-christelijk Europa. Religieus leiderschap in post-christelijk Nederland . Uitgevers Jongbloed Uitgeverij BV, VBK Media Top 33 Bestel online de leukste boeken en de beste kantoorartikelen. Gratis verzending van Bruna Top 100 boeken 14 dagen bedenktijd...

INFORMATIE

AUTEUR
Eddy van der Borght
DIMENSIE
12,43 MB
BESTANDSNAAM
Religieus leiderschap in post-christelijk Nederland.pdf

OMSCHRIJVING

Heel kerkelijk Nederland schuift, piept en kraakt. De kerk is in de marge terechtgekomen en blijft krimpen. Hoe moeten leiders van kerken anticiperen op deze postchristelijke samenleving? In dit boek buigt een groep theologen zich over nieuwe vormen van pionierend leiderschap. De auteurs laten zien welke uitdagingen er op dit moment zijn, wat de consequenties zijn van nieuwe vormen van leiderschap en hoe bestuurskunde kan helpen te begrijpen wat er nu precies gebeurt.

Wil je het boek lezen?Religieus leiderschap in post-christelijk Nederland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eddy van der Borght. Lezen Religieus leiderschap in post-christelijk Nederland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN