Papa Pipo

Papa Pipo - Belinda Meuldijk | Northernlights300.org

...tiek. Meuldijk zet zich al jaren in voor dieren, in het bijzonder voor Peoples Animal Welfare Society (PAWS) ... Papa Pipo - Belinda Meuldijk (2011) - BoekMeter.nl ... . Hierover maakte zij vier films, die door de TROS werden uitgezonden. Papa Pipo is het liefdevolle verhaal van een dochter, Belinda Meuldijk, over haar vader Wim. Wim Meuldijk is de schrijver van tal van verhalen over Sneeuwvlok, Ketelbinkie, Mik en Mak en Koning Bolo, maar hij werd vooral bekend als de bedenker van Pipo de Clown. Belinda vertelt over haar bijzondere jeugd op Beaulieu, het ouderlijk huis in Bussum, w beschrijving Papa ... bol.com | Papa Pipo (ebook), Belinda Meuldijk ... ... . Belinda vertelt over haar bijzondere jeugd op Beaulieu, het ouderlijk huis in Bussum, w beschrijving Papa Pipo is het liefdevolle verhaal van een dochter, Belinda Meuldijk, over haar vader Wim. Wim Meuldijk is de schrijver van tal van verhalen over Sneeuwvlok, Ketelbinkie, Mik en Mak en Koning Bolo, maar hij werd vooral bekend als de bedenker van Pipo de Clown....

INFORMATIE

AUTEUR
Belinda Meuldijk
DIMENSIE
11,88 MB
BESTANDSNAAM
Papa Pipo.pdf

OMSCHRIJVING

Papa Pipo is het liefdevolle verhaal van een dochter, Belinda Meuldijk, over haar vader Wim. Wim Meuldijk is de schrijver van tal van verhalen over Sneeuwvlok, Ketelbinkie, Mik en Mak en Koning Bolo, maar hij werd vooral bekend als de bedenker van Pipo de Clown. Belinda vertelt over haar bijzondere jeugd op Beaulieu, het ouderlijk huis in Bussum, waar de tuin regelmatig veranderde in een filmset en bekende acteurs in en uit liepen. Over haar vader die altijd aan het werk was en zich steeds meer aan zijn gezin onttrok om zich uiteindelijk alleen in Spanje te vestigen. Op een ochtend is er het telefoontje dat haar vader is overleden en Belinda reist naar Spanje om de begrafenis te regelen. Van heinde en verre komt de familie samen op de oude boerderij. Het wordt een week Spanje om nooit te vergeten.De beroemde kinderserie Pipo de Clown was van 1958 tot 1977 op tv te zien, later volgden films en een musical. Studio 100 maakte vorig jaar bekend dat de serie opnieuw zal worden uitgebracht.

Wil je het boek lezen?Papa Pipo in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Belinda Meuldijk. Lezen Papa Pipo Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN