iPhone

iPhone - Studio Visual Steps | Northernlights300.org

...ne SE worden momenteel niet verkocht. Zodra dat wel het geval is dan zullen wij de toestellen ook op deze pagina vermelden ... iPhone SE 2020: krachtpatser met een fijne prijs - iCreate ... . Houd vooral ook onze online shop in de gaten, deze is altijd up to date! Voor een gloednieuwe iPhone klik je hier voor de iPhone 11 en hier voor de iPhone SE. De iPhone is een smartphone van Apple. Met de iPhone is het onder meer mogelijk te bellen, sms'en, mailen, internetten, muziek te beluisteren, foto's en video's te maken en te bekijken, en games te downloaden en te spelen. Dit apparaat was met de HTC Touch een van de eerste smartphones met een on-screen-toetsenbord. iPhone 11 Pro. Vanaf € ... Apple iPhone: vergelijk de verschillende modellen | MediaMarkt ... . Dit apparaat was met de HTC Touch een van de eerste smartphones met een on-screen-toetsenbord. iPhone 11 Pro. Vanaf € 1.159. Triple camera-systeem (ultragroothoek, groothoek, telelens) Tot 20 uur video afspelen 1; Waterbestendig tot 4 meter diep en 30 minuten lang 2; 5,8‑inch of 6,5‑inch Super Retina XDR-display 3 Op zoek naar een Apple iPhone? Apple iPhones koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis De iPhone SE 2020 is aangekondigd. Het is de opvolger van de iPhone SE. Alles over dit betaalbare toestel, zoals specs, prijs en meer, lees je hier. De iPhone wordt de opvolger op de iPhone 11 die eind 2020 uitkomt. Op deze pagina lees je alles wat je moeten weten over specs, geruchten, release en nog veel meer. Op het moment van schrijven is de iPhone 12 nog niet onthuld. Alle informatie op deze pagina is gebaseerd op geruchten en gelekte ... iPhone 12 verwachtingen. De belangrijkste verbeteringen voor de iPhone 12 zitten in het scherm, het aangepaste design, de verbeterde prestaties en nieuwe functies voor onder andere de camera. Bekijk alle Apple iPhones en koop jouw favoriete model bij T-Mobile. Snelste netwerk van Nederland iPhone met abonnement iPhone los kopen Vergelijk alle Apple iPhones met abonnement Alle ...

INFORMATIE

AUTEUR
Studio Visual Steps
DIMENSIE
9,21 MB
BESTANDSNAAM
iPhone.pdf

OMSCHRIJVING

iPhone 1e druk is een boek van Studio Visual Steps uitgegeven bij Visual Steps. ISBN 9789059050587 De iPhone van Apple heeft veel te bieden: bellen, mail en, internetten, kaarten en routes bekijken, foto's en video's maken, muziek beluisteren en werken met talloze apps. Het is een zeer complete multimediatelefoon die geliefd isbij een groot publiek. De gebruiksvriendelijke Visuele stappengids iPhone is zeer behulpzaam bij het gebruik van de iPhone. Het is een handig, compact vormgegeven naslagwerk op A5-formaat waarin u veelgebruikte opties en functies van de iPhone snelopzoekt. Per item wordt een afgeronde, doeltreffende serie stappen aangeboden. Door de visuele weergave van de stappen kunt u de handelingen gemakkelijk uitvoeren. Een onmisbaar naslagwerk voor iedere iPhone-gebruiker die eenhandig geheugensteuntje kan gebruiken. Een greep uit de onderwerpen:•bediening van de iPhone•bellen en berichten sturen•surfen en e-mailen•apps voor allerlei toepassingen downloaden en gebruiken•foto's, video en muziek•instellingen maken Benodigde voorkennis: Basiskennis werken met de iPhone Dit boek is geschikt voor de iPhone 5, 4, 4S en 3GS met iOS 5 of iOS 6!

Wil je het boek lezen?iPhone in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Studio Visual Steps. Lezen iPhone Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN