De buik van de lezer

De buik van de lezer - S. Pieterse | Northernlights300.org

...velden zijn verplicht). Klik hier voor meer informatie Maar waar de urgentie en analyse gedeeld worden, lopen de meningen over hoe het dan wél moet sterk uiteen ... om.pieterse_300 - Uitgeverij Vantilt ... . 'De buik van de stad' bevraagt de denkbeelden en aannames van de lezer en biedt een genuanceerd maar gedurfd perspectief op de toekomst. Een must-read voor iedereen die zich afvraagt hoe de toekomst van ons voedselsysteem eruit kan zien. Noté /5: Achetez De buik van de lezer: over spreken en schrijven in Multatuli's Ideën de Pieterse, Saskia: ISBN: 9789460040078 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour 3-jan-2015 - Dit waren de meest in het oog springende nieuwe hotspots van 2014 in Rotterdam wat betreft d ... PDF UvA-DARE (Digital Academic Repository) De buik van de ... ... .fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour 3-jan-2015 - Dit waren de meest in het oog springende nieuwe hotspots van 2014 in Rotterdam wat betreft de lezers van De Buik. Nieuwsbrief. Op de hoogte blijven van onze boeken en activiteiten? Meld u dan hiernaast aan voor onze nieuwsbrief (alle velden zijn verplicht). Klik hier voor meer informatie Saskia Pieterse, De buik van de lezer. Over spreken en schrijven in Multatuli's Ideën. Nijmegen: Vantilt, 2008. 370 p. ISBN 978 94 6004 007 8. Prijs: € 22,50. Och, als men lezen kon! Op 19 september 2008 is Saskia Pieterse aan de Universiteit van Amsterdam cum laude gepromoveerd op een proefschrift over de Ideën van Multatuli. Binnen de De primaire doelgroep van De Buik bestaat uit mensen van 18 jaar en ouder in de Randstad met een bovengemiddelde interesse in uit eten gaan, thuis koken of eten en drinken in het algemeen. Secundaire doelgroepen zijn eigenaren en medewerkers in horeca en hospitality. Daarnaast verbindt De Buik de schrijvende food community in Rotterdam en ... S. PIETERSE - NU TE KOOP - 2008 - Het onderzoek naar Multatuli spitste zich tot op heden toe op Max Havelaar en op Multatuli s biografie. Aan de zeven bundels omvattende Ideë… | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Sudoc Catalogue :: - Livre / BookDe buik van de lezer : Over spreken en schrijven in Multatuli's Ideën / door Saskia Pieterse De buik van de stad bevraagt de denkbeelden en aannames van de lezer en biedt een genuanceerd maar gedurfd perspectief op de toekomst. Een must-read voor iedereen die zich afvraagt hoe de toekomst van ons voedselsysteem eruit kan zien....

INFORMATIE

AUTEUR
S. Pieterse
DIMENSIE
4,12 MB
BESTANDSNAAM
De buik van de lezer.pdf

OMSCHRIJVING

De buik van de lezer 1e druk is een boek van S. Pieterse uitgegeven bij Vantilt. ISBN 9789460040078 Het onderzoek naar Multatuli spitste zich tot op heden toe op Max Havelaar en op Multatuli s biografie. Aan de zeven bundels omvattende Ide neen monument in de Nederlandse literatuur- en cultuurgeschiedenisis nog niet eerder een boekpublicatie gewijd. Ten onrechte. De buik van de lezer maakt deze intrigerende tekst voor het eerst voor een breder publiek toegankelijk. Saskia Pieterse belicht vier thema s uit Multatuli s Ide n: Multatuli s individualisme, zijn houding tegenover de christelijke theologie, zijn denkbeelden over geschiedenis en geschiedschrijving, en ten slotte zijn literatuuropvatting. Multatuli wierp zich met zijn Ide n vol overtuiging in het strijdperk van de publieke discussie, maar hij weigerde consequent zich aan te sluiten bij een bestaande politieke stroming of grotere maatschappelijke beweging. Daarmee zijn de Ide n dus niet alleen een intrigerend tijdsdocument, maar ook nog een demonstratie van eenkwikachtigemanier van denken en schrijven. De lezer springt heen en weer tussen vertellingen, parabels, aforismen, polemieken, toneelteksten en kritieken, zonder dat we inn van die teksten een afgeronde conclusie vinden. In De buik van de lezer wordt duidelijk waarom Multatuli s Ide n vragen om een interpretatie waarin zowel het engagement van de schrijver, als zijn literair-filosofischeontsnappingsdrift , in hun volle complexiteit worden belicht.Saskia Pieterse is als onderzoeker verbonden aan de leerstoelgroep Moderne Nederlandse letterkunde van de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is ze als docent Cultuurwetenschappen werkzaam bij de Open Universiteit Nederland.

Wil je het boek lezen?De buik van de lezer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Pieterse. Lezen De buik van de lezer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN