Als God een vraag is

Als God een vraag is - A.F. Troost | Northernlights300.org

...uwsgierige en kritische vragen over het geloof ... Als God een vraag is - 9789023958949 - Hertog ... . 'Als God een vraag is' is een populair-theologisch boek waarin André F. Troost geloofsvragen stelt terwijl hij door Amsterdam wandelt. Hij wordt vergezeld door zijn kleinzoon Floris, een puber vol nieuwsgierige en kritische vragen over het geloof. 'Als God een vraag is' is een populair-theologisch boek waarin André F. Troost geloofsvragen stelt terwijl hij door Amsterdam wandelt. Hij wordt vergezeld door zijn kleinzoon Flor ... Als God een vraag is Mijmeringen in… - voor €11,99 ... . Hij wordt vergezeld door zijn kleinzoon Floris, een puber vol nieuwsgierige en kritische vragen over het geloof. In Als God een vraag is wandelt auteur André Troost door de binnenstad van Mokum. Hij was rond de eeuwwisseling predikant in Amsterdam. Tijdens de wandeling wordt hij vergezeld door zijn kleinzoon Floris, een puber vol nieuwsgierige en kritische vragen over het geloof. ALS GOD EEN VRAAG IS Donderdag 19 december: boekbespreking groep rond het boek 'Als God een vraag is.' Deze keer bespreken we het eerste hoofdstuk uit het boek van André Troost. ds. Wim Terlouw Als God een vraag is van André F. Troost en André Troost voor €18.99 - De auteur, die rond de eeuwwisseling als predikant in Amsterdam werkzaam was, wandelt door de binnenstad van Mokum. Hij wordt daarbij vergezeld door zijn kleinzoon Floris, een puber vol nieuwsgierige en kritische vragen over het geloof.... "Als God een vraag is' is een populair-theologisch boek waarin André F. Troost geloofsvragen stelt terwijl hij door Amsterdam wandelt. Hij wordt vergezeld door zijn kleinzoon Floris, een puber vol nieuwsgierige en kritische vragen over het geloof. In beelden en namen - God, hemel, genade - komen we onszelf tegen als vraag, als raadsel. Denk bijvoorbeeld aan wat er gebeurt als je een tekst schrijft. Als je begint heb je een hele opzet in je hoofd, maar bij de derde zin die je opschrijft is er al iets onverwachts gebeurd: een ander woord, een wending. 'Als God een vraag is' is een populair-theologisch boek waarin André F. Troost geloofsvragen stelt terwijl hij door Amsterdam wandelt. Hij wordt vergezeld door zijn kleinzoon Floris, een puber vol nieuwsgierige en kritische vragen over het geloof. Dit boek is de weerslag van hun gesprekken in Mokum. Doordrenkt van typisch Amsterdamse humor, maar soms ook bloedserieus. Alle grote thema's ... Als God een vraag is (eBook) André F. Troost is een geweldige auteur. Download en lees het boek Als God een vraag is op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Als God een vraag is in PDF, ePUB, MOBI. "Als God een v...

INFORMATIE

AUTEUR
A.F. Troost
DIMENSIE
3,32 MB
BESTANDSNAAM
Als God een vraag is.pdf

OMSCHRIJVING

"Als God een vraag is' is een populair-theologisch boek waarin André F. Troost geloofsvragen stelt terwijl hij door Amsterdam wandelt. Hij wordt vergezeld door zijn kleinzoon Floris, een puber vol nieuwsgierige en kritische vragen over het geloof. Dit boek is de weerslag van hun gesprekken in Mokum. Doordrenkt van typisch Amsterdamse humor, maar soms ook bloedserieus. Alle grote thema's waarmee André Troost zich al zijn leven lang bezighoudt, komen voorbij. Een boek voor mensen die zoeken naar een antwoord op vragen die cirkelen rond het grote Waarom.Dr. André F. Troost was predikant in diverse dorpen en steden in Nederland. Hij is auteur van meerdere boeken, zoals "Morgen zal het Pasen zijn', en zijn liedteksten zijn in allerlei liedbundels opgenomen.

Wil je het boek lezen?Als God een vraag is in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.F. Troost. Lezen Als God een vraag is Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN