Smulrecepten Voor Kinderfeestjes

Smulrecepten Voor Kinderfeestjes - Christiane Kuhrt | Northernlights300.org

... ISBN 9789044723601. Technische weergave ... Top 10 Leuke Ideeën Voor Een Kinderfeestje - Alletop10lijstjes ... . Besprekingen. NBD ... Ook leuke ideetjes voor een kinderfeestje of een middagje koken of bakken met kinderen vind je hier. Van muffins tot koekjes bakken en poffertjes prikkers.Veel plezier met deze kinderrecepten! Populair. Visschnitzels met bieslooksaus. Basisrecept voor pannenkoeken bakken. Tagliatelle met groentesaus. Pizzabroodjes. Smulweb is een culinaire community met ruim 390.000 recepten en duizenden restaurants e ... Smulrecepten voor kinderfeestjes / druk 1: lekkere en ... ... .000 recepten en duizenden restaurants en recensies. Ook vind je er duizenden interessante artikelen en tips over koken, eten en drinken. Get this from a library! Smulrecepten voor kinderfeestjes. [Christiane Kührt; Jörn Rynio; Ivonne van 't Hul] -- Aanwijzingen voor zoete en hartige gerechten voor kinderfeestjes. Met kleurenfoto's. Fnac: Lekkere en originele verjaardagstaarten, hapjes en drankjes voor een onvergetelijk feestje!, Smulrecepten voor kinderfeestjes, C, Auteur". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Nieuw: smulrecepten voor kinderfeestjes (Koken) - Te koop voor € 5,00 in Linter Neerlinter Kookboek - Smulrecepten voor kinderfeestjes. Kookboek - smulrecepten voor kinderfeestjes lekkere en originele verjaardagstaarten, hapjes en drankjes voor een onvergetelijk fee. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 4,00 28 feb. '20. Mortsel 28 feb. '20. Krien Mortsel. Pinata Kroon (Overige, Versieringen) Smulrecepten Voor Kinderfeestjes (...

INFORMATIE

AUTEUR
Christiane Kuhrt
DIMENSIE
8,77 MB
BESTANDSNAAM
Smulrecepten Voor Kinderfeestjes.pdf

OMSCHRIJVING

Het valt niet mee om bij een verjaardags- of ander kinderfeestje voor de zoveelste keer iets anders dan anders te verzinnen, zeker nu de trend vooral lijkt te bestaan om elkaar qua overdaad te overtreffen. Gelukkig heeft de auteur hier ingezien dat er zonder al te veel zoetigheid en luxe ook veel leuke resultaten kunnen worden bereikt. Allereerst is de taart aan de beurt, met o.a. een piratenschip, een voetbalveld en een droomkasteel. Na deze vast en zeker geslaagde binnenkomers volgen de hartige en gezondere hapjes in de vorm van groentefrietjes, smulbroodjes en hamburgers om zelf te garneren. Ook zijn er recepten voor spiesjes en pizza's. De drankjes tenslotte zien er uit als plaatjes met vruchtensappen, melk en yoghurt. Alles wordt op een prettige manier beschreven en zit vol extra vondsten, zoals naamkaartjes in koekvorm. Overal staan calorieen, koolhydraten enz. bij, evenals bereidingstijd. Voor de taarten is enige ervaring wel handig. Veel kleurenfoto's, zowel ondersteunende als van het eindresultaat. Met register.

Wil je het boek lezen?Smulrecepten Voor Kinderfeestjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christiane Kuhrt. Lezen Smulrecepten Voor Kinderfeestjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN