Slavische Cahiers 19 - Familiearchief

Slavische Cahiers 19 - Familiearchief - Boris Chersonski | Northernlights300.org

...Een vis twee vissen heel veel zeevissen. Milieuvergunningsdecreet ... Semeijnij Argiv - Boris Chersonski (2006) - BoekMeter.nl ... . Deel 1. Verlies me niet. Eindeloos geduldige liefde. Familiearchief door Chersonski, Boris, EAN 9789061433897. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Familie Archivaris biedt stamboomonderzoekers een digitale ruimte waar een digitaal familiearchief gevormd kan worden. Stamboomonderzoekers kunnen familieleden uitnodigen om te participeren in het familiearchief: zij kunnen het familiearchief inzien, vullen met materiaal, verhalen schrijven bij materiaal en commentaar toevoegen! Heiligheid en de geest van de tijd is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Heiligheid en de geest van de tijd ... Broekhuis | Familiearchief, Boris Chersonski ... . We raden u aan het boek van Heiligheid en de geest van de tijd PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Heiligheid en de geest van de tijd Tweetalige uitgave van Familiearchief, roman van verhalende gedichten van de Joods-Russische schrijver Boris Chersonski. Slavisch Cahier 19 Vertaling Gents Collectief van Poëzievertalers Inleiding Thomas Langerak Boris Chersonski (1950) is afkomstig uit een Joods-Russische artsenfamilie uit Odessa. Net als zijn moeder, vader en grootvader studeerde hij geneeskunde....

INFORMATIE

AUTEUR
Boris Chersonski
DIMENSIE
4,64 MB
BESTANDSNAAM
Slavische Cahiers 19 - Familiearchief.pdf

OMSCHRIJVING

Tweetalige uitgave van Familiearchief, roman van verhalende gedichten van de Joods-Russische schrijver Boris Chersonski. Slavisch Cahier 19Vertaling Gents Collectief van PoëzievertalersInleiding Thomas LangerakBoris Chersonski (1950) is afkomstig uit een Joods-Russische artsenfamilie uit Odessa. Net als zijn moeder, vader en grootvader studeerde hij geneeskunde. Familiearchief (2003) is een soort roman in gedichten die de geschiedenis vertelt van een Joods-Russische familie in Oekraïne en Moldavië tijdens de 20e eeuw. Verhalende gedichten worden afgewisseld met gebeden, disputen van rabbi's, beschrijvingen van dromen en lyrische bespiegelingen over judaïca die op een veiling te koop worden aangeboden.In de Slavische Cahiers verschijnen minder bekende werken, soms in tweetalige uitgave, uit de Slavische literaturen.

Wil je het boek lezen?Slavische Cahiers 19 - Familiearchief in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Boris Chersonski. Lezen Slavische Cahiers 19 - Familiearchief Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN